Manşetler

AirPods Pro’nun yurt dışındaki ilk satış gününden fotoğraflar

airpods pro

Apple’ın yeni duyurduğu AirPods Pro kablosuz kulaklıklar bugün itibarıyla yurt dışında satışa sunuldu. Apple, bunun şerefine dünyanın çeşitli şehirlerinde bulunan Apple mağazalarına gelip AirPods Pro’yu ilk kez deneyimleyen müşterilerine ait fotoğrafları paylaştı.

Londra, Milano, Tokyo ve Şanghay Apple Store’larda çekilen fotoğraflar şirket tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflarda AirPods Pro’nun gösterildiği özel masalar dikkat çekiyor. Aynı zamanda mağaza ziyaretçilerine kulaklıkların sunduğu ses kalitesini ve gürültü bastırma özelliğini bizzat test etme imkanı sunuyor.

AirPods Pro henüz Türkiye’de satışa sunulmadı. Ancak kablosuz kulaklıkların Türkiye fiyatı 1899 TL olarak belirlendi.

Yeni Apple kablosuz kulaklığı; aktif gürültü bastırma, IPX4 suya ve tere dayanıklılık, H1 yongası ile “Hey Siri” desteği, kulak içine yerleşen yeni tasarımı, üç farklı boyutta sunulan silikon uçları gibi başlıca özelliklere sahip.

Sahip olduğu özellikler ve gelişmiş yetenekler, AirPods Pro’nun fiyatını standart AirPods’un üstüne çıkarıyor. AirPods’un kablosuz şarj destekli kutulu versiyonu 1399 TL’ye, kablosuz şarjsız özellikli kutulu versiyonu da 1099 TL’ye satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER