Teknoloji

AirPods Pro için Çin Kaplan Yılı’na özel versiyon

apple airpods pro

Apple, 1 Şubat 2022’de kutlanacak Çin yeni yılı için özel bir AirPods Pro hazırladı. Çin takviminde yeni yılı “Kaplan Yılı” olarak adlandırıldığı için bu özel AirPods Pro’nun şarj kutusunun üzerinde kaplan işlemesi bulunuyor.

İlk bakışta Apple kutunun üstüne standart bir emoji yerleştirmiş gibi görünüyor. Ancak biraz daha yakından bakıldığında Apple’ın kaplanın yüzünün etrafına kıvılcımlar ve havai fişekler eklediği ve bir de başına sevimli bir başlık taktığı görülüyor. Aynı emoji, AirPods Pro’nun ambalajının kenarlarında da mevcut.

AirPods Pro’nun bu özel versiyonu bazı Asya ülkelerinde satışa sunuldu. Ancak bu kulaklığı bulmak pek kolay olmayacak gibi görünüyor. Hong Kong’da siparişlerin teslimat tarihi 1 Mayıs olarak gösteriliyor. Kulaklığın burada 1999 Hong Kong doları (3442 TL) karşılığında satılacağını belirtmekte de fayda var.

Applr AirPods Pro dışında Beats Studio Buds kulaklığın da Çin yeni yılına özel bir versiyonunu hazırladı. Burada kırmızı renkli kutunun üzerinde altın sarısı renginde kaplan derisini hatırlatan desenler görülüyor. Bu özel Beats Studio Buds da 1 Ocak tarihinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER