Teknoloji

Çok yakında beklenen yeni AirPods için farklı renk iddiaları

airpods 3

Gelecek nesil Apple AirPods kablosuz kulaklıklarla ilgili dedikodular giderek artıyor. Son olarak yeni şarj kutusunun neye benzeyebileceğini görmüştük. Şimdi de Çin’den gelen bir sızıntı yeni renk seçeneklerinin de yolda olduğunu gösteriyor.

Economic Daily News tarafından içerideki kaynaklara dayandırılarak verilen habere göre sekiz farklı renk görebiliriz. Bu renklerin arasında siyah, beyaz ve yeşil de yer alıyor.

Ayrıca haberde yakında beklenen AirPods Pro veya AirPods 3 ile ilgili daha önce duyduğumuz birtakım detaylar da veriliyor. Geliştirilmiş gürültü bastırma, suya dayanıklılık gibi özelliklerle AirPods için arzu edilen özellikler en sonunda sunulabilir.

Apple bu yılın başlarında ikinci nesil AirPods kulaklıkları kullanıma sunmuştu. İçerideki bileşenlerde ve performansta önemli iyileştirmeler getiren bu kulaklıklar, aynı zamanda kablosuz şarj destekli kutu seçeneğiyle de sunulmaya başlanmıştı. Gelecek nesil kulaklıklarla önemli güncellemelerin gelmesi bekleniyor.

İlk kez 2016’nın sonlarında piyasaya çıkan AirPods, Apple’ın en başarılı ürünlerinden bir tanesi oldu. Sektör tahminlerine göre, 2020 yılı içinde 80 milyon çift gerçek kablosuz kulaklık satışı gerçekleşecek.

Tam da 2019 sonlarında yapılacak bir güncelleme söz konusu rakama ulaşmaya yardımcı olabilir. Yeni nesil AirPods 3 modelinin yıl sonu alışverişlerinin arttığı dönemde satışa çıkması bekleniyor.

Bu sırada Apple’ın rakipleri de AirPods’un pazar payından kapmak için farklı denemelerde bulunuyor. Son olarak Google’ın 2020’de çıkacak Pixel Buds kulaklıklarını tanıttığını görmüştük. Microsoft da bu yıl bitmeden önce Surface Earbuds modelini çıkaracak.

Apple’ın yeni kablosuz kulaklıkları çıkıncaya kadar AirPods 3 ya da AirPods Pro olarak çıkacak kulaklık modeliyle ilgili yeni haberler duymaya devam edeceğiz. Bu arada tanıtımın bu hafta ya da gelecek hafta yapılacağı da konuşuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER