Teknoloji

USB-C portlu AirPods Pro 2. Nesil için Amazon.com.tr’de dikkat çekici fiyat

airpods pro usb-c

Apple, sonbaharda sadece iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde Lightning portu yerine USB-C sunmakla kalmadı. Aynı zamanda, daha önce Lightning portlu MagSafe şarj kutusu ile çıkmış olan AirPods Pro 2. Nesil modelini USB-C portlu şarj kutusuyla yeniledi. 8.649 TL’lik resmi Apple online mağaza fiyatına sahip olan bu yepyeni kulaklıkları Amazon.com.tr’de 7.749 TL’ye satın alabilirsiniz.

AirPods Pro 2. Nesil Özellikleri

AirPods Pro teknolojisi, kullanıcı deneyimini yenilikçi özelliklerle zenginleştirmeye devam ediyor. Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği ve Uzamsal Ses gibi özellikler, medya deneyiminizi bireysel ihtiyaçlarınıza göre otomatik olarak ayarlayarak sizi filmlerin ve müziklerin içine çekiyor. Kullanıcının etrafa daha uyumlu hale gelmesini sağlayan dinamik kafa izleme özelliği, sesin her yönden tam olarak nerede olursanız olun en iyi şekilde duyulmasını garantiliyor.

Kulaklarınıza tam oturması için dört çift farklı boyuttaki silikon uçlarıyla donatılan AirPods Pro, konforla birlikte üstün bir gürültü yalıtım deneyimi sunuyor. Bir yandan rahatlığı artırırken bir yandan da geliştirilmiş akustik performans sayesinde gürültünün dışarıda kalmasına olanak sağlıyor. Dokunmatik denetim özellikleri, kullanıcıların arama yanıtlama, sessize alma gibi işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde yapmasına imkan tanıyor.

Apple’ın güçlü H2 çipi, gelişmiş ses performansını yeni bir boyuta taşıyarak AirPods Pro’nun merkezinde yer alıyor. Akıllı gürültü engelleme sistemi ve üstün ses kalitesi, günlük kullanım için daha uzun pil ömrü ile birleştiğinde kullanıcıya kesintisiz bir deneyim sağlıyor. Berrak tizler ve dolgun baslar ile her sesin hayat bulduğu, distorsiyonsuz bir akustik performans sunuluyor.

Dünya değişse de kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak konusundaki kararlılık değişmiyor. AirPods Pro, şimdi önceki modeline göre iki kat daha fazla gürültü engelleme kapasitesi sunarak yolculuklarınızda ve yoğun çalışma anlarınızda üst düzey bir odaklanma sağlıyor. Aktif Gürültü Engelleme ile dışarıdaki istenmeyen gürültüyü minimuma indirgeyen AirPods Pro, aynı zamanda Şeffaf moda sahip olarak çevrenizle bağlantınızı koparmamanızı garantiliyor.

AirPods Pro, Sohbet Farkındalığı özelliği ile çevrenizdeki sesleri azaltarak yakınınızdaki kişilerle iletişiminizi kolaylaştırıyor. Adaptif Ses, bulunduğunuz ortama göre Şeffaf ve Aktif Gürültü Engelleme modlarını otomatik olarak ayarlayarak her durumda kusursuz bir dinleme deneyimi vaat ediyor. Teknolojinin ve konforun bir araya geldiği AirPods Pro, geçmiş deneyimleri aşarak kullanıcılarına sınırsız bir özgürlük ve yüksek kaliteli bir ses serüveni sunuyor.

Video: AirPods Pro 2. Nesil (Lightning) İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER