FırsatlarManşetler

AirPods Pro, 2. nesil AirPods ve tabletlerde dikkat çeken fırsatlar var

airpods pro vietnam çin
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın AirPods kablosuz kulaklıklarından satın almayı düşünenler için iki farklı fırsat var. Bunlardan bir tanesi AirPods Pro için.  Apple AirPods Pro ( Yeni Nesil MagSafe Şarj Kutulu) 2021 başlıklı ürün, Amazon.com.tr’de 4.499 TL’ye satılıyor. 5.399 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatını dikkate aldığımızda bunun iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Bir başka AirPods fırsatı ise Apple AirPods (2.Nesil) ve Kablolu Şarj Kutusu ürününde var. Bu kablosuz kulaklığı Amazon Türkiye’de 2.187 TL’ye satın alabilirsiniz. Şarj kutusunun kablosuz şarj özelliği bulunmazken, bunun dışında buradaki AirPods 2 incelemesinde bahsettiğimiz özellikler ve imkanlar mevcut.

Oyun bilgisayarı veya donanımları satın almak isteyenler için Amazon.com.tr’de Monster Notebook Gaming Notebook ve Aksesuarlarda %14 oranına varan indirimler bulunuyor. Avantaj dahilindeki ürünler arasında oyun bilgisayarı, mouse, kulaklık gibi farklı oyuncu ürünleri bulunuyor. Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi 8 GB 128 GB 11″ Tablet 14.599 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Bu ürünü yakın zamanda detaylı bir şekilde incelemiştik. Özellikleri ve sunduğu imkanlar hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. iPad satın almak isteyenler için ise 2020 model iPad Air’da çeşitli fırsatlar var. Apple iPad Air 2020 (4. Nesil) Wi-Fi MYFM2TU/A 64 GB 10.9″ Tablet Uzay Grisi 9949 TL’ye, hücresel bağlantı özellikli Apple iPad Air 2020 (4. Nesil) Wi-Fi + Cellular MYGX2TU/A 64 GB 10.9″ Tablet Gümüş 12.549,99 TL’ye satılıyor.

Evi için bir güvenlik kamerası satın almak isteyenler için Xiaomi Mi Home Kamera 360 Derece Full HD 1080P Yeni Versiyon 629,99 TL’ye satılıyor. Eğer Xiaomi markalı akıllı telefonunuz varsa, Mi ekosistemi dahilinde bu ürünü kolaylıkla kurup kullanabilirsiniz.

TV satın almayı düşünenlerin ilgisini çekecek bir kampanya ise Samsung Online Mağaza’da yer alıyor. Samsung TV’lerde 2000 TL’ye varan hediye çeki kampanyası dahilinde belirli TV’lerde bu imkandan yararlanmak mümkün oluyor.

Okulların açılmasına az bir zaman kala öğrenciler için alışveriş ve hazırlıklar başlamıştır. Huawei Online Mağaza’da da çeşitli indirimler var. Öğrencilerin ilgisini çekecek Huawei indirimleri arasında yakın zamanda incelediğimiz Huawei Nova Y70‘in de aralarında olduğu çeşitli ürünlerde paket hâlinde indirimler bulunuyor. Birlikte satın alındığında avantajlı olacak çeşitli paketler incelemeye değer görünüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER