Fırsatlar

AirPods Pro 2. Nesil, A101 11 Ocak 2024 fırsat ürünleri arasında

airpods pro 2. nesil

A101 11 Ocak 2023 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda dikkatimizi çeken ilk ürün, Apple’ın 2. Nesil AirPods Pro kulaklıkları oluyor. Bunun dışında JBL’in üst sınıf kulak üstü kulaklığı Tour One da haftanın ürünleri arasında. Telefon tarafında yine Samsung Galaxy Z Fold 3’ü görmeye devam ediyoruz.

Geçtiğimiz sonbaharda USB-C portlusu tanıtılan AirPods Pro 2. Nesil’in bu versiyonunu satın almak isteyenlerin 8.649 TL ödemeleri gerekiyor. Aynı ses kalitesini ve aktif gürültü engelleme performansını, aynı pil ömrüyle birlikte, ancak Lightning şarj kutulu AirPods Pro 2. Nesil ürünüyle de satın almanız mümkün. A101, online satışa özel olarak bu ürünü 7.299 TL’ye sunuyor. Gelişmiş H2 çipi ile yüksek çözünürlükte net ve berrak tizlerle, derin ve zengin baslar sunarak benzersiz bir ses deneyimi vadediyor. Yeni nesil aktif gürültü engelleme (ANC) ile iki kat daha etkili bir sessizlik sağlayan Airpods Pro 2, adaptif şeffaf moduyla da akıllı telefon kullanımını kolaylaştırıyor. Adaptif EQ özelliği sayesinde, iPhone’un TrueDepth kamerası ile kulak yapınızı analiz ediyor ve size özel bir ses profili yaratıyor. Kontrolleri kolayca kullanarak çalmak, duraklatmak ve hatta Siri’ye erişmek mümkün. Detaylar için hem Lightning hem de USB-C versiyonlarının incelemelerini göz atabilirsiniz.

Üst sınıf bir kulak üstü kulaklık satın almak isteyenler için 10.199 TL fiyat etiketli JBL Tour One M2 ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık modeli var. Yüksek çözünürlüklü ses performansı arayanlar için tasarlanmış olan bu kulaklık, aktif gürültü önleme (ANC) özelliği ile dış dünyayı kenara bırakarak müziğinize odaklanmanızı sağlıyor. Bluetooth 5.3 teknolojisi sayesinde üst düzey bağlantı kalitesi sunan bu kulaklık, 50 saatlik pil ömrü ile uzun süreli kullanım vaat ediyor. Hızlı şarj opsiyonu, sadece 10 dakikalık şarjla 5 saat boyunca müzik keyfi sunuyor. 32 nominal empedans değeri, 10 Hz ile 40 kHz arasında geniş bir frekans yanıtına sahip olan ve 40 mm hoparlör çapı öne çıkan ürün, 272 gram ağırlığıyla konforlu bir deneyim veriyor. Şarj etmek için 2 saat yeterli olup, tüm işlevlerini kablosuz bir şekilde yerine getirebiliyor.

A101’de bu hafta bir de DSLR fotoğraf makinesi var. Canon EOS 2000D + 18-55mm Dijital IS Fotoğraf Makinesi, 14.999 TL’ye sunuluyor. Bu makine, yüksek çözünürlüklü 24.1 megapiksel APS-C sensörü, DIGIC 4+ işlemcisi ve Full HD video kaydı yetenekleriyle amatör ve yarı profesyonel kullanıcılar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Kolay kullanımı ve değişken açılı 7.5 cm ekranı ile kullanıcı dostu menü yapısı, ışığa duyarlı performansıyla düşük ışıkta dahi keskin görüntüler vaat ediyor. Dahili Wi-Fi, NFC ve Bluetooth ile akıllı cihazlara hızlı bağlantı imkanı sunarken, Camera Connect uygulaması sayesinde uzaktan kumanda fonksiyonlarıyla çekim yapma özgürlüğü sağlıyor. 485 g ağırlığa sahip gövdesi ve 200 g ağırlığındaki 18-55mm IS II lensi ile toplamda günlük kullanım, seyahat ve manzara fotoğrafları için ideal, hafif ve kompakt bir paket oluşturuyor. 11 farklı dil seçeneği, 25 cm’ye kadar minimum çekim mesafesi ve 58 mm filtre çapıyla hem rahat taşınabilen hem de çeşitli fotoğraf ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış Canon EOS 2000D, fotoğraf tutkunları için uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Katlanabilir telefon isteyenler için Galaxy Z Fold 3, 31.999 TL’lik fiyatıyla A101’in sunduğu fırsat ürünleri arasında yer almaya devam ediyor. 256 GB dahili hafızası, 12 GB RAM kapasitesiyle güçlü multimedya deneyimleri sunuyor. Çift sim kart desteği, Snapdragon 888 işlemcisi ve 6.2 inç Super AMOLED kapak ekranı, kullanıcıya kesintisiz bir kullanım sağlarken, 832×2268 piksel çözünürlüğüyle net ve canlı görüntüler vaat ediyor. Dayanıklılık konusunda IPX8 su sıçramasına karşı dayanıklılık sertifikasıyla dikkat çeken bu telefon, her koşulda güvenilir bir performans sergiler. 4400 mAh kapasitesindeki lityum iyon pili ile uzun saatler boyunca güçlü kullanım süresi sunan Samsung Galaxy Z Fold 3, Android işletim sistemiyle geniş uygulama ekosistemine erişim sağlıyor. Fotoğrafçılıkla ilgilenenler için arka tarafta üç adet 12 MP çözünürlüğünde kamera, önde ise 10 MP selfie kamerası barındıran cihaz, hızlı şarj desteği ve kablosuz şarj gibi özelliklerle de modern teknolojileri bünyesinde barındırıyor.

A101 11 Ocak 2024 TV ürünleri

A101 11 Ocak 2024 TV ürünlerine baktığımızda, 18.499 TL fiyat etiketli Toshiba 65UA2263DT 65″ Ultra HD Android TV modelini görüyoruz. Ev eğlencesini bir üst seviyeye taşımak isteyenler için Toshiba 65UA2263DT 65″ Ultra HD Android TV, keskin ve canlı görüntüleri 4K Ultra HD çözünürlükle sunuyor. Geniş ekranı (164 cm) ve E sınıfı enerji verimliliği ile dikkat çeken bu akıllı TV; YouTube, Netflix, Google Play ve Prime Video gibi popüler uygulamalara kolay erişim sağlarken dahili Wi-Fi ve Bluetooth özellikleriyle bağlantınızı sorunsuz kılıyor. İçerikleri doğrudan TV’nize aktarmak için Chromecast özelliğini kullanabilir, çeşitli cihazlarınızı 3 adet HDMI ve 2 adet USB Media Player portları üzerinden kolayca bağlayabilirsiniz.

Benzer fiyat seviyesindeki bir başka ürün ise 17.849 TL fiyat etiketiyle sunulan Philips 50PUS8108 4K Ultra HD 50″ 127Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV. Bu, 50 inç (127 cm) Ultra HD 4K çözünürlük sunan bir Smart LED TV modeli. Dahili WiFi ve Bluetooth bağlantıları sayesinde internete kolayca erişebilir, dahili uydu alıcısı ile uydu üzerinden yayınları alabilirsiniz. 3 HDMI ve 2 USB girişi sayesinde çeşitli cihazları TV’nize bağlayabilir, Ethernet bağlantı noktasıyla stabil bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. Netflix, YouTube ve Amazon Prime gibi 4K içerik uygulamaları ile son derece zengin multimedya içeriğinin tadını çıkarabilirsiniz.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 11 Ocak 2024 Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer ürünlerin hepsini buradan inceleyebilirsiniz. Öte yandan öğrencilere özel akıllı telefon seçenekleri de A101’de mevcut. Yukarıdaki afişte satışta olan ürünleri ve fiyat bilgilerini görebilirsiniz. Bu arada A101 online mağazasındaki Elektronik bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER