FırsatlarManşetler

Apple’ın 2. nesil AirPods Pro kablosuz kulaklığı Amazon.com.tr’de indirimde

airpods pro 2

Apple’ın eylül ayında tanıttığı 2. nesil AirPods Pro, Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım fırsatları kapsamında yüzde 8’lik bir indirimle satılıyor. Normal fiyatı 5.399 TL olan AirPods Pro 2 kulaklığı 4.945 TL’lik fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz.

2. nesil AirPods Pro özellikleri

Hafif ve kompakt bir gövdeye yerleştirilen yeni H2 çipin gücü olağanüstü bir akustik deneyim sağlıyor ve bir önceki nesil AirPods Pro’ya oranla iki kata kadar daha fazla gürültüyü engelliyor. Yeni bir düşük distorsiyonlu ses sürücüsü ve özel amplifikatör sayesinde AirPods Pro şimdi hem daha zengin baslar hem de daha geniş frekanslara yayılan olağanüstü netlikte bir ses sunuyor. Mümkün olan en iyi ses deneyimi ancak kulağa daha iyi uyum sağlayan bir kulaklıkla tamamlanabileceği için AirPods Pro yeni bir ekstra küçük kulaklık ucuyla geliyor. Böylece sihirli AirPods Pro deneyimi daha da fazla kişiye ulaşıyor.

Şeffaf mod sayesinde kullanıcılar çevreleriyle bağlantıda kalabiliyor ve etraflarındaki sesleri duyabiliyor. Adaptif Şeffaf Mod müşterilerin çok sevdiği bu özelliği şimdi daha da ileriye taşıyor. Güçlü H2 çipin sağladığı aygıtta işleme özelliği, yoldan geçen araçların sireni, inşaat makineleri, hatta konserlerdeki çok güçlü hoparlörler gibi kuvvetli çevresel gürültüleri azaltıyor. Böylece günlük dinleme deneyimi daha konforlu bir hale geliyor.

Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses sayesinde AirPods ile dinleme deneyimi şimdi daha da etkileyici. Kullanıcılar kafalarının ve kulaklarının boyutuna ve şekline göre sesi farklı biçimlerde algılıyor. Her kullanıcı iPhone’daki TrueDepth kameradan yararlanarak kişisel bir Uzamsal Ses profili oluşturabiliyor. Bu profil tamamen kullanıcıya özel, hassas şekilde ayarlanmış bir dinleme deneyimi sunuyor. Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses özelliği, dinamik kafa izleme özelliğiyle iPhone, iPad ve Apple TV’de müzik, film ve TV programları oynatılırken kullanılabiliyor.

AirPods Pro birinci nesle göre 1,5 saat daha uzun dinleme süresi sunuyor ve bu süre Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle toplam altı saate kadar ulaşıyor. Kullanıcılar şarj kutusunu dört ek şarj için kullanarak Aktif Gürültü Engelleme özelliğiyle toplam 30 saate kadar, yani bir önceki nesilden tam 6 saat daha fazla dinleme süresinden yararlanabiliyor. Ayrıca kullanıcılar, AirPods Pro’yu MagSafe şarj aygıtı, Qi sertifikalı şarj platformu veya Lightning kablosunun yanı sıra Apple Watch şarj aygıtıyla da şarj edebiliyor; bu sayede seyahatlerinde daha fazla esnekliğe sahip oluyor.

AirPods Pro 2 ile yepyeni bir şarj kutusu geliyor

AirPods Pro 2 yeni tasarlanan, tere ve suya dayanıklı bir şarj kutusuyla ve kulaklığın her zaman elinizin altında olmasını sağlayan bir askıyla geliyor. U1 çipe sahip iPhone’u olan kullanıcılar Tam Konum Bulma özelliğinin yönlendirmeleriyle şarj kutularının yerini belirleyebiliyor. Şarj kutusunun içinde, daha yüksek perdeden ses vermesi için yerleşik bir hoparlör de bulunuyor; böylece kutunun yerini belirlemek kolaylaşıyor.

SATIN AL (Amazon.com.tr) 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER