FırsatlarManşetler

AirPods Max kulaklıklarda ve diğer Apple ürünlerinde dikkat çekici Amazon.com.tr indirimi

yeni airpods max

Apple’ın üst sınıf kafa üstü kablosuz kulaklığı AirPods Max şu anda 9299 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip. Bugünlerde Amazon.com.tr’de AirPods Max indirim fırsatı var. Bu kulaklığın farklı renk seçeneklerini daha uygun fiyata satın almak mümkün oluyor.

Kısa bir süre için geçerli olan ve stoklarla sınırlı olan bu kampanya kapsamında AirPods Max’in fiyatı 6.723,18 TL’ye kadar geriliyor. Bu fiyat kulaklığın Pembe renkli versiyonuna ait. Yeşil ve Gök mavisi renklerini 7.991,00 TL’ye satın almak mümkün olurken, Gümüş renkli modeli ise 7.957,46 TL’ye satın alabilirsiniz. Bu bağlantı üzerinden kulaklığın mevcut tüm seçeneklerini ve kalan stok sayısını görmek mümkün oluyor.

Apple, başlıktan kulak yastıklarına kadar, AirPods Max’in her parçası her kullanıcı için olağanüstü bir akustik performans sunacak şekilde özenle geliştirildiğini söylüyor. Kafa bandını kaplayan nefes alma özelliğine sahip örgü başlık, ağırlığı dağıtacak ve başın üzerindeki basıncı azaltacak biçimde üretildi. Paslanmaz çelik kafa bandı çerçevesi çok çeşitli baş şekilleri ve boyutları için dayanıklılık, esneklik ve konfor sunuyor. İç içe geçen kafa bandı kolları kusursuz şekilde genişleyip yerinde kalarak istenen uyumu sağlıyor. Sağ ve sol kulaklıklar, kulaklık basıncını dengeleyip dağıtan ve kulaklığın kullanıcının başının benzersiz konturlarına uyması için bağımsız şekilde dönmesini sağlayan devrim niteliğindeki bir mekanizmayla kafa bandına bağlanıyor. Her bir kulaklıkta etkili ses yalıtımı sağlamak üzere akustik olarak geliştirilmiş hafızalı köpük kullanılıyor. Bu, etkileyici ses kalitesi sunmak açısından son derece önemli bir faktör. Apple Watch’tan ilham alan Digital Crown, hassas ses düzeyi denetiminin yanı sıra ses çalma veya duraklatma, sonraki parçaya geçme, telefon aramalarını cevaplama veya sonlandırma ve Siri’yi etkinleştirme olanağı sunuyor.

AirPods Max; Aktif Gürültü Engelleme ve uzamsal ses özellikleri etkinken 20 saate kadar yüksek kaliteli ses, konuşma süresi veya film izleme olanağı sunan bir pil ömrüne sahip. AirPods Max, kullanılmadığı zamanlarda pil şarjını korumaya yardımcı olan ultra düşük güç durumuna geçmesini sağlayan yumuşak ve ince Smart Case ile birlikte geliyor.

Otomatik geçiş, kullanıcıların sesi iPhone, iPad ve Mac arasında sorunsuz şekilde aktarmasını sağlıyor. Kullanıcı Mac’te müzik dinlerken iPhone’da gelen bir aramayı yanıtladığında, AirPods Max otomatik olarak iPhone’a geçiş yapıyor. Ses Paylaşımı ise iPhone, iPad, iPod touch veya Apple TV 4K’de iki AirPods çifti arasında ses akışının kolayca paylaşılmasına olanak veriyor. Bunun için AirPods Max’i aygıtın yanına getirip tek dokunuşla bağlamanız yeterli.

Diğer bazı Apple ürünlerinde de fırsatlar var

AirPods Max indirim fırsatlarının yanı sıra Amazon.com.tr, 2022 öncesinde satışa çıkmış olan çeşitli Apple ürünlerinde indirimler sunuyor. Listede AirPods Pro, 9. nesil iPad, MacBook Pro 13 inç 2020, MacBook Air 2020, iPhone 13, iPhone 11, iPad Pro 2021, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 7 var. Bu ürünlerle ilgili fırsatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER