Teknoloji

AirPods Max için yeni renk seçenekleri yolda

airpods max

AirPods Max uzay grisi, gümüş, yeşil, pembe ve gök mavisi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Yeni bir habere göre, bu seçeneklerin yanına yenileri eklenecek. Apple’ın yeni renkleri sonbaharda AirPods Pro 2‘yi tanıtırken duyuracağı söyleniyor.

AirPods Max’in yeni renkleriyle ilgili iddiayı gündeme getiren isim Bloomberg’den Mark Gurman oldu. Tecrübeli gazeteciye göre, Apple’ın 2022 ajandasında AirPods ile ilgili iki plan bulunuyor. Bunlardan biri AirPods Pro’nun yeni versiyonu.

AirPods Pro 2 hakkında çıkan haberlerde yeni bir tasarımdan ve kayıpsız ses desteğinden bahsedilmişti. Yeni sağlık yönetimi ve fitness takibi özellikleri de beklenenler arasında yer alıyor. Ancak bu özelliklere dair detaylar bilinmezliğini koruyor.

Gurman’a göre, AirPods Pro 2 sonbaharda gözler önüne çıkacak. Orijinal AirPods Pro’nun çıkışının üstünden neredeyse üç yıl geçtiğini hatırlatan Gurman, kulaklığı çıkar çıkmaz alanların bazılarının pil problemi yaşamaya başlamış olabileceğini belirtti.

Gurman, AirPods Max içinse yeni renk seçenekleri dışında bir değişimden bahsetmedi. Tecrübeli gazeteci Apple’ın kulaklığın fiyatında indirime gidebileceğini söylese de, henüz bu konuda net bir açıklama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER