Teknoloji

AirPods MagSafe desteğiyle yenilenebilir

airpods magsafe

Apple tarafından ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan yeni bir başvuru, yenilenmiş bir MagSafe şarj adaptörünü gösteriyor. Yeni adaptör ile mevcut adaptör arasında büyük bir fark yok gibi görünürken, yenilenen adaptörün kullanımı konusunda bazı tahminler mevcut. İddiaya göre, Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods MagSafe desteğiyle yenilenebilir.

FCC’ye sunulan görsellerde de AirPods’un kutusu yenilenmiş MagSafe diskinin üstünde görülüyor. Apple şimdiye kadar MagSafe’i hiç AirPods’u şarj ederken göstermemişti. Şirket, AirPods kutusunun kablosuz şarj özelliği için Qi standardından faydalanıyor.

Apple’ın üçüncü nesil AirPods’u yakında tanıtması bekleniyor. Yeni AirPods’un MagSafe desteğiyle gelme ihtimali de FCC’ye sunulan belgeler nedeniyle kuvvetlenmiş gibi görünüyor.

FCC başvurusunda AirPods için MagSafe desteği dışında başka dikkat çekici ipuçları da bulunuyor. Başvurda yeni MagSafe’in dört yeni telefonla uyumlu olacağı ve eski telefonları da destekleyeceği belirtiliyor. Burada eski olarak iPhone 12’lerin, yeni olarak da iPhone 13 serisinin kastedildiğini anlamak zor değil. iPhone 13 serisi önümüzdeki hafta gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER