Eğlence

AirPods tvOS 11 ile çalışan Apple TV’ler ile otomatik olarak eşleştirilecek

airpods apple tvApple bu hafta düzenlenen WWDC 2017 etkinliğinin açılış toplantısında tvOS 11 sürümünden çok fazla bahsetmedi, ancak Apple TV’nin gelecek nesil işletim sistemi için de geliştiricilere özel beta sürümü diğer beta sürümleriyle aynı anda yayınlandı.

Bu beta sürümünü didikleyen meraklı geliştiriciler gelecekte Apple TV kullanıcılarını ne gibi deneyimlerin beklediğini yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. 9to5Mac‘in haberine göre, AirPods sahipleri kulaklıklarını sahip oldukları Apple TV ile otomatik olarak eşleştirebilecekler. Kulaklıklar şu anda sadece aynı iCloud hesabı altında bulunan iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch’lar arasında otomatik olarak eşleştiriliyor.

tvOS 11 ile birlikte kullanıcılar Apple TV üzerinden izlediklerinin sesini herhangi bir hoparlör kurulumu olmadan veya elle eşleştirme zahmetine katlanmadan, kolay bir şekilde AirPods ile dinleme fırsatı elde edecekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple AirPods İncelemesi

Ayrıca tvOS’te yeni bir Ev Ekranı Senkronizasyonu özelliği de geliyor. Bu da uygulamaları tüm Apple TV’lerde aynı şekilde tutacak. Buna ek olarak bir de koyu ve açık renk modları arasında otomatik geçiş özelliği gelecek. Amazon Prime Video uygulamasının geleceğini zaten açılış toplantısından biliyoruz.

İLGİLİ HABERLER