Teknoloji

AirPods 3 ve yeni MacBook Pro’lar bu yıl bitmeden çıkacak

airpods 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikte AirPods 3 ve yeni MacBook Pro’lar sahneye çıkmamıştı. Ancak Bloomberg’de yayınlanan bir habere göre, bu ürünler 2021 sona ermeden resmiyet kazanacak. Yeni iPad Pro ve AirPod Pro içinse 2022’yi beklemek gerekecek.

AirPods 3’ün geniş ölçekli üretiminin başladığına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Kulaklıkta uzamsal ses ve aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunacağı iddia edilse de, bunun aksini öne süren söylentiler de mevcut. Yeni tasarımla kulaklığın sap bölümlerinin kısılması ve yeni özelliklere bağlı olarak fiyatın biraz da olsa artabileceği konuşuluyor.

Apple’ın 2021 sona ermeden 14 ve 16 inç ekranlı yeni MacBook Pro’ları da piyasaya süreceği iddia ediliyor. Mini-LED ekranla gelmesi beklenen bu dizüstü bilgisayarların kalbinde ise Apple M1X işlemcinin bulunması bekleniyor.

Apple’ın MacBook Air’i de yeni işlemciyle güncellemesi bekleniyor. Buna ek olarak, şirketin 2022’de üç yeni Apple Watch modelini çıkaracağı söyleniyor. Bunlardan birinin daha “dayanıklı” Apple Watch olabileceği belirtiliyor.

AirPods 3 bu yıl bitmeden çıkacak olsa da, AirPods Pro 2 için 2022’ye kadar sabretmek gerekecek. Apple’ın AirPods Pro 2 ile birlikte yeni iPad Pro’ları da piyasaya sürmesi bekleniyor. Yeni tabletlerde ters kablosuz şarj desteğinin bulunacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER