Teknoloji

AirPods 3 sızıntısı kulaklığın hazır olduğunu gösteriyor

airpods 3

Apple geçtiğimiz salı günü düzenlediği etkinlikte yeni iPhone’larını, iPad’lerini ve Apple Watch’u tanıtmıştı. Etkinlikte duyurulması beklenen AirPods 3 ise gözler önüne çıkmamıştı. AirPods 3’ün yokluğu, etkinliğin en büyük sürprizi olarak değerlendirilmişti.

Apple’ın eylül ayı bitmeden yeni Mac ve MacBook modellerini tanıtacağı bir etkinlik daha düzenleyeceği söyleniyor. Ekim ayına sarkması da muhtemel görünen bu etkinlikte AirPods 3’ün de resmi duyurusunun yapılabileceği belirtiliyor.

AirPods 3’le ilgili olarak çıkan son haberler de kulaklığın hazır olduğunu gösteriyor. Digitimes’ın haberine göre, şirketin üretim ortaklarına verdiği siparişlerin sevkiyatı tamamladı. Bu nedenle AirPods 3’ün neden iPhone 13 ile birlikte duyurulmadığı sorusu bir kez daha aklımıza geliyor.

Apple ilk AirPods’u 2016’da iPhone 7 serisiyle birlikte iPhone’dan kulaklık jakını çıkarınca tanıtmıştı. Dolayısıyla AirPods ve iPhone’un arasında bir tür organik ilişki olduğu söylenebilir.

AirPods 3 tasarımı itibarıyla mevcut AirPods Pro’ya benzeyecek gibi görünüyor. Daha önce ortaya çıkan sızıntılar da bu benzerliği göstermişti. Bunun doğru olup olmadığını öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER