Fırsatlar

AirPods 3, A101’de 1.000 TL civarında bir fiyat avantajıyla satışta

airpods 3

Açık uçlu kulaklıkları sevenler için en ideal seçeneklerden biri olan AirPods 3‘ün Lightning şarj kutulu ürünü A101 28 Aralık 2023 Aldın Aldın ürünleri arasında yer alıyor. Apple’ın online mağazasında 6.299 TL fiyata sahip bu ürünü A101’in online mağazasında 5.249 TL karşılığında satın almak mümkün oluyor.

AirPods 3 özellikleri

AirPods 3, öncülleri gibi kullanışlılığı ve şıklığıyla ön plana çıkan bu en yeni AirPods, tam 6 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi ve 4 saate kadar konuşma süresi vaat ediyor. Ve eğer acele bir şekilde şarja ihtiyaç duyarsanız, sadece 5 dakikalık şarjla 1 saatlik kullanım sağlayabileceğiniz bir yenilikle geliyor. Şarj Kutusu ise sizi tam 30 saate varan dinleme süresiyle buluşturuyor.

AirPods 3. Nesil, tere ve su sıçramalarına karşı dayanıklı yapısıyla gündelik yaşamın her türlü zorluğuna uyum sağlayabilen bir tasarım sunuyor. IPX4 suya dayanıklılık derecesi sayesinde, yağmurda yürüyüşlerden, terleten spor seanslarına kadar her ortamda güvenle kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikler, aktif bir yaşam tarzına sahip kullanıcılar için ideal bir seçenek olduğunun altını çiziyor.

Kullanıcı dostu bir deneyim vadeden 3. Nesil AirPods, zarif tasarımı gibi pratik özellikler içeriyor. Apple cihazlarınız arasında otomatik geçiş yapabilme, kutusundan çıkar çıkmaz anında hazır olma ve Siri sesli asistan desteğiyle gelen bildirimleri sesli okuyabilme özelliği sunuyor. Ayrıca Ses Paylaşımı ile sevdiğiniz müzikleri ve TV programlarını arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak paylaşabilirsiniz. Rahatça kulağınıza oturan ve sesi kulağınıza doğru yönlendiren tasarımı ile konfor ve kaliteyi bir arada sunuyor.

Müzik deneyiminizi bir üst boyuta taşıyan Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses teknolojisi, dinamik kafa izleme özelliği ile gerçekçi bir ses deneyimi yaşamanızı sağlıyor. En ufak bir baş hareketiniz bile algılanarak, müziğin veya video içeriğin odak noktasının dinamik bir şekilde ayarlanmasıyla adeta bir konser salonu ya da sinema deneyimi sunuyor.

Ve son olarak, Adaptif EQ özelliği, iç mekanın akustiğini otomatik olarak kulağınızın şekline göre ayarlayarak her şarkıyı tam anlamıyla hissetmenizi sağlıyor. Günlük kullanımda pratiklik katan kuvvet sensörü, müzik ve aramalarınızı kolaylıkla kontrol etmenize olanak tanırken, H1 çip teknolojisi sayesinde yüksek performansla birleşiyor. Apple’ın bu benzersiz ses teknolojisi ve kullanım kolaylıkları, 3. Nesil AirPods kullanıcılarını bekliyor.

Video: AirPods 3. Nesil Ön İnceleme

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER