Fırsatlar

AirPods 2. nesil modelleri için dikkat çekici indirim fırsatı

airpods 3

Bugünlerde bir AirPods satın almayı düşünenler için Apple’ın kablosuz kulaklığında dikkat çekici bir indirim Hepsiburada’da mevcut durumda. AirPods 2. nesil modelinin hem kablosuz şarj destekli hem de sadece kablolu şarj özellikli şarj kutusuna sahip modellerinde dikkate değer indirimler bulunuyor.

Apple AirPods kulaklıklar en çok ilgi gösterilen kulaklık seçenekleri arasında yer alıyor. Özellikle iPhone, iPad veya Mac gibi Apple ürünlerini kullananlar bu kulaklıklara ilgi gösteriyor. Bununla birlikte AirPods ile Android telefon kullanmak da mümkün oluyor. Ancak Apple cihaz sahipleri AirPods sayesinde farklı cihazlar arasında hızlı geçiş ve eşleştirme, Siri’yi eller serbest şekilde kullanma, iPhone’a gelen yazılı mesajları sesli olarak dinleme gibi avantajlara sahip oluyor.

AirPods 2. nesil şarj kutulu model Hepsiburada’da 1599 TL yerine 1099 TL’ye satılıyor. Ürünün satıcısı olarak da Hepsiburada listeleniyor ve Apple Türkiye garantili olarak satılıyor. Aşağıdaki satın al butonu üzerinden hemen satın alabilirsiniz.

AIRPODS 2. NESİL ŞARJ KUTULU SATIN AL
1599 TL – 1099 TL (HEPSİBURADA)

AirPods 2. nesil kablosuz şarj kutulu model Hepsiburada’da 1999 TL yerine 1099 TL’ye satılıyor. Ürünün satıcısı olarak da Hepsiburada listeleniyor ve Apple Türkiye garantili olarak satılıyor. Aşağıdaki satın al butonu üzerinden hemen satın alabilirsiniz.

AIRPODS 2. NESİL KABLOLU ŞARJ KUTULU SATIN AL
1999 TL – 1499 TL (HEPSİBURADA)

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER