Fırsatlar

AirPods 2. nesil ve iPhone 11’de dikkat çeken indirimler [Günün Fırsatları]

airpods 3

Alışveriş sitelerinin muhteşem kasım ve cuma fırsatları geride kalmış olsa da, farklı günlerde farklı ürünlerde indirimler görmeye devam ediyoruz. Eğer bir AirPods kulaklık satın almak istiyorsanız ve muhteşem fırsatları kaçırdığınızı düşünüyorsanız, üzülmeyin.  AirPods 2. nesil Trendyol’da piyasa fiyatına göre daha indirimli bir fiyattan sunuluyor. Yine bir Apple ürünü olan iPhone 11’in 64 GB kapasiteli versiyonu Trendyol’da 7251 TL’ye satılıyor.

Eğer bir Android telefon satın almayı düşünüyorsanız, çift SIM kartlı Samsung Galaxy M31s de GittiGidiyor’da 3199 TL’lik fırsat fiyatıyla sunuluyor. Televizyon satın almayı düşünenler için de Samsung 55RU7300 Curved 4K Ultra HD Televizyon GittiGidiyor’da 5439 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenler için de Lenovo V15 Hepsiburada’da bugüne özel indirimli fiyatıyla, 4699 TL’ye satılıyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsatlara ek olarak @TeknoblogFırsat hesabında daha fazla indirim fırsatı listeliyoruz. İndirimli teknoloji ürünleri ile ilgili olarak daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, hesabımızı takip etmenizi tavsiye ederiz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER