Eğlence

Age of Empires: Definitive Edition ile efsanevi oyun 4K ile tanışıyor

age of empires

Age of Empires kadar derin, tatmin edici ve erişilebilir strateji oyunları sadece bu serinin devam oyunları olabilmiştir. Microsoft da bunu çok iyi biliyor ki, 1999’un Age of Empires II oyununun HD versiyonunu yakın zamanda çıkarmıştı. Şimdi Microsoft daha da geriye gidiyor ve Age of Empires: Definitive Edition ile orijinal oyunu yeniden canlandırıyor.

Oyunun 20 yıl sonra yeniden yapımı ile birlikte bu başlık içinde ilk kez bir 4K oyun da çıkmış olacak. Ayrıca oyunda tamamen yeniden kaydedilmiş soundtrack parçalar, yepyeni bir anlatım ve oyun oynanışına yönelik önemli iyileştirmeler bulunacak. Bunun yanı sıra çoklu oyuncu için Xbox Live desteği ve başarılar da bulunacak.

Rise of Rome genişleme paketinden zevk almış fanatikler, o eklenti paketindeki 16 farklı medeniyetin de yeni oyunda bulunacağını bilmekten mutlu olacaklardır. Zamanında gününün büyük çoğunluğunu Age of Empires için harcayanlar bu yenilenen oyunu da merakla bekleyeceklerdir.

Oyunun geliştiricisi Forgotten Empires, Windows tabanlı oyun için bir çıkış tarihi veya fiyat açıklamadı. Ancak oyunun sadece Windows Mağaza üzerinden alınacağı şimdiden belli oldu. Oyunun kapalı beta sürümü çok yakında çıkacak. Bu beta sürümü için resmi site üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER