Teknoloji

Adobe Revel yeni yayınlanan uygulamasıyla nihayet Android’e geldi

Adobe Systems Revel servisinin Android versiyonunu nihayet yayınladı. Böylelikle Revel kullanıcıları ilk kez fotoğraflarını ve videolarını iOS işletim sistemiyle çalışmayan bir cihazla eşzamanlama fırsatına kavuştu.

adobe-revel-android-060314

Daha önce Adobe Carousel olarak anılan Revel fotoğraf ve videolarınızı yüklemeye izin veren bir servis. Yüklediğiniz fotoğraf ve videoları albümler şeklinde düzenleyebilir veya onları grup kütüphanelerine atarak başka içeriklerle birleştirebilirsiniz. Ayrıca dahili araçlar sayesinde fotoğrafları veya videoları galeriler hâlinde veya sosyal ağlar yoluyla da paylaşabilirsiniz.

Revel fotoğrafları Adobe Photoshop Express’in filtreleme, kırpma gibi araçlarıyla düzenleme fırsatı veriyor. Photoshop Express’in yanı sıra, Revel Photoshop Elements, Premiere Elements ve Lightroom’dan alınmış bazı işlevleri de sunuyor.

Revel ilk olarak Apple’ın iPad’i için çıkmıştı. Servis uzun zaman sonra nihayet geçtiğimiz salı günü yeni Android uygulamasıyla birlikte Google’ın mobil işletim sistemiyle çalışan cihazlara da gelmiş oldu. Yeni Android uygulaması da iOS’teki muadiliyle aynı şekilde çalışıyor; Adobe ID veya Google+, Facebook hesaplarıyla kullanıcı girişi yapılabiliyor.

Adobe Revel Android uygulamasını aşağıdaki Google Play bağlantısı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlgili >> Google Play Store (Adobe Revel)

İLGİLİ HABERLER