Teknoloji

Photoshop ve Premiere Elements 13 ile fotoğraf ve videolarınızı daha kolay düzenleyin

adobe-photoshop-elements-13-240914

Adobe her yılın eylül ayı sonunda Photoshop Elements ve Premiere Elements için güncellemeler sunma konusunda gayret gösterir; durum bu yıl da farklı olmuyor. Her iki yazılım için çıkarılan 13 numaralı versiyonlarla birlikte fotoğraflar ve video klipleri düzenlemek için daha kolay kullanımlı düzenleme araçları elde edilmiş oluyor.

Photoshop Elements 13’te yer alan Photomerge Compose aracı sayesinde bir çekimden nesneleri hızlı şekilde alıp onları başkasına eklemek, ortaya çıkan son ürünün gerçekçi görünmesi için renk ve ışıkta ayarlamalar yapmak mümkün oluyor. Ayrıca uygulama ince ayarlamalar için çeşitli kırpma seçenekleri ve tek efekt seçildiğinde sunulan birçok seçenek gibi çeşitli özellikler sunuyor.

Video çalışmalarını daha iyi hâle getirmek amacıyla Premiere Elements 13, Video Story adlı özelliğiyle gerçek hayattan çeşitli kesitlerin düzenlenmesine yardımcı oluyor. Hızlı klip seçim aracı, aksiyon kameralarıyla çekilmiş görüntülerdeki sarsıntıyı kaldırmayı sağlayan Shake Stabilizer, başlık ve efektlerde yardımcı olan Guided Edits de diğer video düzenleme araçları arasında bulunuyor.

Mobil cihazlarla eşzamanlama özelliği de listede bulunuyor. Ayrıca Elements Live da doğrudan uygulama içinde kılavuzlar, destek ve yaratıcı fikirler sunuyor.

Adobe Photoshop ve Premiere Elements 13 yazılımlarını 2014’ün dördüncü çeyreğinde 150 dolarlık fiyat etiketiyle sunacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER