Teknoloji

Adobe Photoshop Fix Android uygulaması yayınlandı

adobe photoshop fix android Adobe, kreatif uygulamalarını ve özelliklerini Android’e getirme konusunda pek hızlı davranmıyor. Photoshop Fix uygulamasının Android versiyonunun bir yılı aşkın bir sürenin ardından yayınlanması, bu durumun en somut örneklerinden biri olma niteliğini taşıyor.

Geçtiğimiz yılın ekim ayında iOS’te kullanıcılara buluşan Photoshop Fix, mobil cihaz sahiplerine masaüstünde erişebildikleri cinsten bazı güçlü masaüstü düzenleme araçları sunmuştu. Android uygulamasının yayınlanmasıyla birlikte bu imkanlardan Google’ın mobil işletim sistemini kullananlar da faydalanabilecek. Adobe Photoshop Fix Android uygulaması sayesinde mobil cihazlar üzerinden fotoğraflarda ciddi oynamalar yapmak mümkün hâle geliyor.

Photoshop Fix Android uygulaması sayesinde kullanıcılar fotoğraflarda odaklama, renk, pozlama, doygunluk ve kontrast gibi daha standart noktalar üzerinde de düzenleme yapabiliyor. Adobe’nin CreativeSync teknolojisi sayesinde kullanıcılar mobilde başladıkları bir düzenleme işlemine masaüstünde de devam edebiliyor. Ancak bunun için Adobe’nin Creative Cloud servisine abone olmak gerekiyor.

Adobe Photoshop Fix Android uygulaması ücretsiz olarak indirilebiliyor

Adobe Creative Cloud servisine üye olmayanlar da Photoshop Fix Android uygulamasını kullanabilecek. Ancak bu kullanıcılar eş zamanlama imkanından faydalanamayacak. Adobe Photoshop Fix Android uygulaması Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER