Teknoloji

Adobe Photoshop CS6 beta sürümü yayınlandı

Adobe’nin popüler fotoğraf düzenleme yazılımı Photoshop’un gelecek yeni versiyonu video düzenleme, yeni bir kırpma yöntemi gibi yeniliklerle geliyor. Yenilikleri daha önceden test etmek isteyenler için Adobe bir güzellik yaptı ve ücretsiz beta sürümünü yayınladı.

1 GB’ye yakın bir büyüklüğe sahip olan kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirip kurulumu gerçekleştirdikten sonra, Adobe’nin belirttiğine göre, Photoshop CS6 ve Photoshop CS6 Extended’a ait tüm özellikleri kullanabileceksiniz. Yazılımı kullanmak için Adobe kimliğiyle kayıt yaptırmanız gerekiyor, ancak kurulum sırasında bir seri numarası girmeniz istenmiyor.

Adobe, bu yazılımın beta seviyesinde olduğunu ve doğabilecek herhangi bir sorunda sorumluluğun kullanıcılara ait olduğunu dile getiriyor. Kurulumu yapmak isteyenlerin 2 GHz veya daha hızlı çalışan bir işlemci ve en az 1 GB RAM barındıran bir PC’ye, herhangi bir çok çekirdekli Intel işlemci ve aynı miktarda RAM barındıran Mac’e sahip olmaları gerektiği de Adobe tarafından belirtildi. Şirket beta sürümünün son kullanma tarihi açıklanmadı, ancak CS6 resmen yayınlanıncaya kadar süre olmalı. CS6’nın da bu yılın ilk yarısında yayınlanması bekleniyor.

İlgili – Adobe Labs

İLGİLİ HABERLER