EğlenceManşetler

Adobe Flash Player 10.3 Android, Windows, Mac ve Linux için yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Adobe Flash Player 10.3 sürümü hem mobil hem de masaüstü ortam için yayınlandı. Mobil ortamdan kastımız tabii ki Android. Android Market’ten erişilebilen 10.3.185.21 versiyon numaralı Flash Player 10.3, Android 2.2 Froyo, Android 2.3 Gingerbread ve Android 3.01 Honeycomb cihazları tarafından kullanılabiliyor. Ayrıca Flash 10.3 Android 3.1’i de destekliyor. Yeni sürüm birkaç yeni özellik ve bazı önemli hata düzeltmeleriyle birlikte geliyor.

Değişiklik kayıtlarına bakıldığında, yeni sürümün Android 3.1 için geliştirilmiş tarayıcı entegrasyonu ve donanım tabanlı hızlandırma desteği içerdiği görülüyor. Android Market’teki Flash Player indirme sayfasında Honeycomb kullanıcılarının tüm özelliklerden faydalanabilmesi için öncelikle Android 3.1’i yüklemesi öneriliyor.

Adobe, sürüm notlarında, OMAP4 işlemcileri için mümkün kılınan NEON optimizasyonlarından bahsediyor. Galaxy S’te görülen 720p ve altı çözünürlükteki bazı videoların gösterilmemesi probleminin çözülmüş olduğu belirtilirken, Honeycomb odaklı bazı tarayıcı eklentileriyle yaşanan sorunların çözüldüğüne de dikkat çekiliyor.

Adobe Flash Player 10.3’ün Windows, Mac ve Linux versiyonları da yayınlandı.

İlgili – Adobe
İlgili – Flash Platform Blog

İLGİLİ HABERLER