Teknoloji

Adobe Flash Builder iOS, Android ve BlackBerry PlayBook uygulamaları geliştirenler için tek platform sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Adobe, yazılımcıların iOS, Android ve BlackBerry PlayBook için kolaylıkla kodlama yapacakları bir çift geliştirme aracı yayınladı. Flash Builder 4.5 ve Flex 4.5 araçları yazılım geliştiricilerine her üç popüler mobil işletim sisteminde çalışacak uygulamalar geliştirmeleri için tek bir platform sunuyor.

Adobe’nin geliştirici araçlarından sorumlu başkan yardımcısı Ed Rowe, yayınlanan basın bülteninde “Geliştiricilerin Flash Builder 4.5 ve Flex 4.5 çerçevelerine göstermiş oldukları tepki kesinlikle fantastik.” diye konuştu. Yazılımcıların Android cihazları, BlackBerry PlayBook, iPhone ve iPad için mükemmel mobil uygulamalar geliştirmenin ne kadar kolay olduğunu gördüklerinde hayrete düştüklerini söyleyen Rowe, şirketlerin müşterilerine hangi cihazları olursa olsun verimli bir şekilde erişebileceğini vurguladı.

Adobe’nin yeni Flash Builder 4.5 Standard aracı yurtdışında 249$’a, premium versiyonu ise 699$’a satılıyor. Flex 4.5 ise ücretsiz bir açık kaynak kodlu çerçeve. Her iki araç da Adobe’nin Creative Suite 5.5 paketinde bulunuyor.

İlgili – BusinessWire

İLGİLİ HABERLER