Teknoloji

Adobe Creative Suite 5.5 WP ve DP ürünlerinde öğretmen ve öğrencilere indirim fırsatı

Adobe, başlattığı yeni bir kampanya kapsamında Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium ve Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium yazılımlarını öğrenci ve öğretmenlere yüzde 80’e varan indirimle sunuyor. Bu ürünler KDV hariç 199$’lık fiyatla temin edilebiliyor.

Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium ile web sitesi tasarlama, geliştirme ve yayınlama konusunda çeşitli işlevler gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra akıllı telefon, tablet ve televizyonlar için zengin dijital deneyimler oluşturmak mümkün. HTML5, CSS ve jQuery Mobile ile içerik oluşturma fırsatı sunan Adobe CS 5.5 Web Premium ile Android, iOS ve BlackBerry platformunu hedefleyen ürünler geliştirilebiliyor.

Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium ise iOS, Android, BlackBerry Playbook gibi çeşitli tabletler ve akıllı telefonlar için dijital dergi, e-kitap ve diğer elektronik baskı içeriklerini oluşturma fırsatı tanıyor. Adobe’nin gerçekleştirdiği bu kampanya sayesinde normal fiyatı KDV hariç 1300 dolar olan Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium ve Adobe Creative Suite 5.5 Design Premium’u KDV hariç 199$’a satın almak mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER