Eğlence

Spotify: Adele’i seviyoruz ve kararına saygı duyuyoruz

adele-201115-2

İngiliz pop yıldızı Adele, bugün satışa sunulan yeni albümü 25’i ilk etapta Spotify ve Apple Music gibi çevrim içi müzik servislerinde yayınlamama kararı almıştı. Albümün ilk single’ı “Hello” çevrim içi müzik platformlarında erişilebilir olsa da, diğer şarkılar için henüz böyle bir durum söz konusu değil.

Spotify’dan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hem Adele’i hem de Spotify’daki 24 milyon takipçisini seviyoruz. Kendisinin Spotify’daki hayranlarına 25’i keyifle dinleme imkanı vermesini bekliyoruz.” Spotify Adele’i kısa sürede ikna etmeyi başarabilecek mi? Zamanla görülecek.

Adele, 25 için promosyon çalışmalarını da sürdürüyor. Apple Music’in canlı yayın radyosu Beats 1’ın ünlü programcısı Zane Lowe’ye konuşan Adele, albümündeki aşk şarkılarının ilişkilerdeki zorlukları aşmayı anlattığını ve bunun dünyadaki en güzel his olduğunu dile getirdi.

Bazen müzik dünyasının efsaneleri gibi albümden albüme gelişmeyi umduğunu söyleyen Adele, bu değişimi başaracağına pek inanmadığını belirtti ve bu konudaki umutsuzluğunu “Sadece tek Madonna var.” sözleriyle ifade etti.

Beyoncé’den gelen işbirliği teklifini reddettiğine dair iddiaları yalanlayan Adele, asla bu tarz bir saygısızlık yapmayacağının altını çizdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER