Eğlence

Activision Call of Duty: Ghosts’un özel versiyonlarını doğruladı

Activision Call of Duty: Ghosts için iki özel versiyon yayınlamayı planladığını açıkladı. Bu özel versiyonlar Hardened Edition ve Prestige Edition adını taşıyacak. Prestige Edition da kullanıcılara 1080p çözünürlüğünde, kafaya yerleştirilen bir taktik kamerası da sunulacak.

call-of-duty-prestige-edition-150813

Serinin onuncu oyunu olan Call of Duty: Ghosts, Infinity Ward tarafından geliştirilen altıncı Call of Duty oyunu olma özelliğini taşıyor. Oyunun Hardened Edition isimli özel versiyonunda kullanıcılar çelik kaplı bir oyun kutusuna, Ghosts temalı iplere, oyunun müziklerinin dijital bir kopyasına ve indirilebilir içerik kodlarına sahip olacak. Prestige Edition’da ise kullanıcılara 1080p kameraya ek olarak bu kamera için bir taşıma kılıfı verilecek.

Bu iki özel versiyona dair haberler ilk olarak ”glydoscop” isimli bir YouTube kullanıcısının afişleri sızdırmasıyla gündeme gelirken, kullanıcı Hardened Edition’a dair detayları da NeoGAF sitesiyle paylaşmıştı. Bu gelişmenin ardından Activision bir basın açıklaması yayınlayarak her iki versiyonu da doğruladı.

Call of Duty: Ghosts 5 Kasımda Windows, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii U için yayınlanacak. Oyun Call of Duty serisinin yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One’da boy gösteren ilk oyunu olma unvanını da taşıyacak.

İlgili >> NeoGAF, Polygon

İLGİLİ HABERLER