Manşetler

Acer’ın yeni ultrabook bilgisayarı 13.3 inç’lik Aspire S5 resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer, S3’ten sonra yeni bir ultrabook daha tanıttı. En ince noktasındaki 15 mm’lik kalınlığıyla dünyanın en ince ultrabook bilgisayarı olarak nitelendirilen Acer Aspire S5 resmiyet kazandı. S5, 20 Gbps’lik yüksek dosya transfer hızını destekleyen Thunderbolt portu barındırmasıyla da dikkat çekiyor. 13.3 inç’lik ekrana sahip olan bu ultrataşınabilir bilgisayar, Acer’ın iddiasına göre, sadece 1.5 saniyede uyku modundan çıkıyor.

Acer Always Connect özelliğiyse Acer Aspire S5’in uyku modundayken bile sosyal ağ güncellemelerini veya e-posta iletilerini almasını sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar akıllı telefonlarından dizüstü bilgisayarlarını uyandırma komutu verebiliyor. Intel Core işlemci ve SSD barındıran Acer Aspire S5’te ekran menteşesinin arkasında MagicFlip giriş çıkış port paneli adı verilen bir bölüm bulunuyor. Bu bölüme basıldığında ortaya HDMI, USB 3.0 ve Thunderbolt portları çıkıyor. Dolby Home Theater v4 ses ve PowerSmart batarya barındıran Acer Aspire S5, yine Acer’ın iddiasına göre rakip bataryalara göre üç kat daha uzun bir hayat döngüsü sunuyor.

Chiclet klavye ve oniks siyah renkli, kıvrımlı hatlara sahip kasayla gelen bu ürün magnezyum alaşımlı kaplaması sayesinde hem masada hem de çantada oldukça şık görünecek bir ürün. Acer Aspire S5’in satışına 2012’nin ikinci yarısında başlanması bekleniyor. Fiyat ise henüz belli değil.

İlgili – Acer

İLGİLİ HABERLER