Teknoloji

Acer’dan NVIDIA Ion teknolojisini barındıran nettop PC: AspireRevo – Galeri

acer-aspirerevo-nettopAcer’ın beklenen nettop PC’si sonunda resmen duyuruldu. AspireRevo, 1.6 GHz’lik Intel Atom 230 işlemcisine, 4GB’a kadar yükseltilebilir RAM’e, 250 GB’a kadar sabit diske sahip.

Siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı tasarıma sahip olan Revo 7.1- x 7.1- x 1.2-inç’lik ebatlara sahip. 4’ü-bir-arada kart okuyucu, HDMI ve VGA çıkışları, gigabit Ethernet, altı tane USB 2.0 portu, ses giriş ve çıkışları ile birlikte AspireRevo ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor. İşletim sistemi olarak Windows Vista Home Premium ve Basic seçenekleri sunuluyor. Dahili Ion grafik işlemcisi sayesinde 1080p kalitesinde HD videoları rahatlıkla oynatabilen AspireRevo’da DirectX10 desteği de bulunuyor. Yani Call of Duty 4 ya da Spore gibi zorlayıcı oyunları bile oynayabilirsiniz. Basın bülteni çevirisi ve fotoğrafları yazının devamında bulabilirsiniz.

Galeri: Acer AspireRevo Nettop PC
[nggallery id=99]

Basın Bülteni – Google çevirisi

NVIDIA ve ACER bozabilir şaşırtıcı KÜÇÜK, YEŞİL, tam özellikli bir PC ile PAZAR

İlk NVIDIA ION Sistemi Raises Standart Affordable PC Graphics için

Santa Clara, CA-Nisan 7, 2009-NVIDIA ve Acer bugün bilgisayar dünyanın ilk NVIDIA ® ION ? devreye sokulması ile küçük PC’ler için yeni bir standart tabanlı belirleyerek PC manzara yeniden şekillendirdi, the Acer AspireRevo.

Hayır büyük tipik bir ciltli kitap daha, bu AspireRevo gelişmiş grafik ve etkileyici multimedya özellikleri ile tam yetenekli bir masaüstü. NVIDIA grafik ION donatılmış, sistem bilgisayar çok çeşitli işlemler yapabilir, web sörf, dijital fotoğraf paylaşımı yüksek tanımlı video, oyun da dahil olmak üzere, diğer görevleri tüketici ihtiyaçlarını tam boyutlu sistemlerden bekliyoruz.

Bu AspireRevo ve küçük, enerji verimli tam bir bilgisayar deneyimi sağlamak tarafından pahalı PC’ler ve ekonomik sistem büyük, güç aç 20 yaşındaki keskin bir mola gösterir. NVIDIA ION grafik bu performansı ile 5-10 kat daha hızlı bir entegre grafikleri ile geleneksel PC’ler daha sağlar.

“The AspireRevo küçük ve yeterli sessiz herhangi bir yer, henüz yeterli dijital yaşam tarzının tüm ihtiyaçlarını ele almak büyük gitmek,” Gianpiero Morbello, Acer için pazarlama kurumsal Vice President söyledi. Çünkü NVIDIA ION, video izlemeye ve dijital fotoğrafları ile mükemmel bir grafik deneyimi sunuyor “Bu mükemmel bir şekilde oturma odası için uygun aile dostu bir oyun.”

“The Acer AspireRevo Yeni NVIDIA ION GPU ile küçük ve güçlü bu inanılmaz’s,” Dan Vivoli, NVIDIA pazarlama üst düzey Vice President söyledi. “İzle Blu-ray ve HD movies1 movie trailers, veya internet Akış için sarsıntılı, bulanık cep telefonu videoları temizlemek. Bu bugünün tüketicileri için mükemmel bir bilgisayar.”

Bu AspireRevo yılında NVIDIA ION grafik işlemci destekler:

? Windows Vista Home Premium
Gerçek Fidelity 7,1 ses ile ? Üstün 1080p HD video
Spor, Call of Duty 4 dahil ? Popüler oyunlar ve Sim City 5
? DirectX gelişmiş dijital gösterge bağlantısı olan 10 grafik
? Hızlı görüntü geliştirme teknolojisi ve transcoding NVIDIA ® CUDA ? kullanarak

Hakkında ION NVIDIA grafik işlemcileri
ION NVIDIA grafik işlemcileri kadar benzer sistemler daha 10X hızlı grafik performansı ile küçük PC’ler üzerinde görsel kadar açın. ION grafik işlemci Windows Vista Premium özellikleri için destek sağlar, 1080p yüksek tanımlı video ve Blu-ray filmleri de dahil olmak üzere kalan medya yetenekleri ve popüler PC oyunları için destek.

1 gerektirir harici bir Blu-ray film oynatıcı.

NVIDIA Hakkında
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) görsel bilgi teknolojilerinde dünya lideri ve GPU, bu nefes kesici, iş istasyonlarına interaktif grafik, kişisel bilgisayarlar, oyun konsolları üretir yüksek performanslı bir işlemci ve mobil cihazlar için bir mucit. NVIDIA Quadro ® ve grafik ürünler ile GeForce grafik ürünleri, profesyonel tasarım ve görselleştirme piyasası ile eğlence ve tüketici pazarı ve Tesla ? bilişim çözümleri ürünleri ile yüksek performanslı bilgi işlem pazarında hizmet vermektedir. NVIDIA Santa Clara, California merkezi ve Asya, Avrupa ve Amerika çapında ofisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için, ziyaret www.nvidia.com.

Dahil olmak üzere bu basın açıklamasında bazı tablolar, ancak bunlarla sınırlı olmamak gibi tablolar için yararları, özellikleri, etkileri ve yetenekleri işlemci ve NVIDIA ION GPUs; ve NVIDIA ION GPU ve masaüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere grafik etkiler NVIDIA ION Acer AspireRevo, ileriye doğru olan bu risk ve belirsizliklerin bu sonuçları maddi beklentileri farklı olmasına neden olabilir tabidir tablolar arıyorum. Önemli faktörler gerçek sonuçlarının maddi şunlardır: daha verimli ve daha hızlı teknoloji geliştirme farklı olmasına neden olabilir; paralel işlem için CPU benimsenmesi; tasarım, imalat ya da yazılım hataları, teknolojik gelişme ve rekabet etkisi, tüketici tercihleri ve taleplerini değişiklikler; farklı standartlar veya rakip ürünleri müşteri kabulü; endüstri standartları ve arayüzlerde değişiklikler; ürünlerimiz veya teknolojiler zaman sistemleri içine gibi diğer faktörler Timne NVIDIA ve Menkul ve Exchange ile dosya raporlarda zaman ayrıntılı entegre performans beklenmedik kaybı Komisyon, Form 10-K mali dönemi 25 Ocak 2009’da sona eren dahil. Raporlar SEC ile eğe kopyaları web sitemizde ve NVIDIA şarj olmadan kullanılabilecek yapılmaktadır. Bu ileriye dönük ifadeler gelecekteki performansı olduğunu garanti ve konuşmak sadece tarihinden itibaren işbu ve dışında yasa gereğince, NVIDIA herhangi bir yükümlülük bu ileriye gelecek olaylar veya durumlar yansıtacak şekilde tablolar arıyor güncellemek için reddeder vardır.

İLGİLİ HABERLER