Teknoloji

Acer’dan 57 inç devasa oyun monitörü: Predator Z57

acer predator z57

Acer, CES 2024 kapsamında yeni ürünlerini gözler önüne çıkardı. Bu ürünler arasında dikkat çekenlerden birisi de 57 inç büyüklüğündeki oyun monitörü Acer Predator Z57 oldu.

Çift UHD çözünürlüklü bu ekran, 7680 x 2160 piksel çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı 120 Hz olan panelin görüntü oranı ise 32:9. MiniLED panelin tercih edildiği bu monitör, Acer’dan verilen bilgiye göre, 1000 nit maksimum parlaklık seviyesi sunuyor. Yüksek oranda doğru renk üretimi yapabilen bu ekran, ışığı maksimize edebiliyor ve karanlık kontrast ile gerçekçi görsellere ulaşmayı sağlıyor.

57 inçlik bu ekranı tek bir amaç için kullanmak mümkün olsa da, Resim İçinde Resim özelliğiyle ekran ikiye bölünebiliyor ve iki farklı kaynaktan gelen çıktılar gösterilebiliyor. PlayStation 5 ve Xbox Series X gibi konsollarla çalışan iki HDMI 2.1 girişi bulunan monitörde aynı anda iki oyun birden çalıştırılabiliyor. Buna ek olarak, daha küçük bir pencerede ana ekrandakinden başka bir içerik de izlenebiliyor.

Acer Predator Z57 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Acer Predator Z57, 2024’ün ikinci çeyreğinde Kuzey Amerika ve Avrupa’da satışa sunulacak. Monitörün ABD fiyatı 2500 dolar, Avrupa fiyatı ise 2399 avro olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER