CES 2014’e çok sayıda yeni ürünle gelen şirketlerden birisi de Acer. Android işletim sistemli 27 inç monitör bilgisayar TA272 HUL ise söz konusu yeni ürünler arasında fazlasıyla dikkat çekiyor. Monitör bilgisayar 27 inç bir ekran barındırıyor.

Dört çekirdekli bir Nvidia Tegra işlemciye sahip olan TA272 HUL’un 27 inç ekranı 2560 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor. Acer’dan yapılan açıklamada ekranın geniş görüntüleme açıları ve 10 parmaklık dokunma desteği vadettiği belirtilirken, dört çekirdekli Tegra işlemciye 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Monitör bilgisayarda yerleşik Wi-Fi da bulunuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gemini 3.8 Live geldi: Google sesli görüşmede yeni dönem açıyor

Meta akıllı gözlükte kameradan vazgeçmeye hazırlanıyor

Honor Magic 9 Pro Max’in özellikleri tanıtımdan önce ortaya çıktı

Vivo X500 Pro serisi 2 nm Dimensity 9600 Pro ile ilk olacak

Nvidia CEO’su yapay zekâ için daha fazla düzenleme istemiyor
Android 4.2 JellyBean işletim sistemiyle kutusundan çıkan TA272 HUL ile Google Play’de bulunan tüm uygulamalara erişilebiliyor. Oyun kumandaları ve diğer aksesuarları bağlamak için TA272’de USB 3.0 girişleri yer alıyor. Monitör bilgisayara ekrandaki görüntüyü farklı yerlere yansıtmak için DisplayPort ve HDMI girişleri de yerleştirilmiş. Windows 8 için dokunma sertifikasına sahip olan monitörün dokunma özellikleri bir Windows PC’ye bağlandığı zaman da kullanılabiliyor. TA272 HUL 1099 dolarlık satış fiyatıyla yurt dışında raflardaki yerini almaya başladı.
İlgili >> Acer
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





