Teknoloji

Acer yenilenen Swift 7, Switch 7 Black Edition ve Spin 3 ile CES’e geliyor

acer swift 7
Acer Swift 7

Acer CES 2018’e yepyeni dizüstü bilgisayarlarıyla geliyor. Acer Swift 7, Swift 7 Black Edition ve Acer Spin 3 dizüstü bilgisayarların her biri süper ince ve hafif gövdelere sahip. Ayrıca her bir yeni ürün en yeni Intel yongalarıyla sahiplerine istedikleri optimum performansı sunacak.

Acer, 8.98 mm.’lik kalınlığa sahip gövdesiyle Acer Swift 7’nin dünyadaki en ince dizüstü bilgisayar olduğunu iddia ediyor. Intel Core i7 yonga barındıran ve entegre LTE bağlantı desteğine sahip olan bu model, tamamen siyah renkli yekpare tasarımı ve 14 inç Gorilla Glass kaplı dokunmatik ekranıyla epey çekici görünüyor. Acer bu modelin tek bir şarjla 10 saate varan çalışma ömrü sunduğunun altını çiziyor. Swift 7, mart ayından itibaren yurt dışında, 1699 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Daha önce duyurusu gerçekleştirilmiş olan Acer Switch 7 Black Edition ise bu ay içinde satışa sunulacak. Yine 1699 dolardan başlayan yurt dışı fiyatlarına sahip olan bu modelde 8. nesil Intel Core işlemci seçenekleri ve ayrık Nvidia GeForce MX150 grafik kartı yer alıyor. Ayrıca parmak izi okuyucusu ve Wacom üretimi kapasitif ekran kalemi de diğer unsurlar arasında bulunuyor.

Güncellenmiş Acer Spin 3 modelinde de 8. nesil Intel Core işlemci seçeneklerini görüyoruz. Bu modelde 12 saate kadar varan pil ömrü sunuluyor. Ayrıca 360 derecelik menteşeli kapak yapısı sayesinde, aralarında tablet pozisyonunun da bulunduğu dört farklı modda kullanılabiliyor. Spin 3 de gelecek ay itibarıyla, 599 dolardan başlayan yurt dışı fiyatlarıyla satışta olacak.

İLGİLİ HABERLER