Teknoloji

Acer Liquid Zest Plus çok yüksek kapasiteli piliyle dikkat çekecek

acer liquid zest plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

acer liquid zest plusAcer New York şehrinde düzenlediği özel bir etkinlikte yeni orta segment Android telefonu Liquid Zest Plus’ın tanıtımını gerçekleştirdi. Bu telefonda 5000 mAh kapasiteli pil en dikkat çekici nokta olarak öne çıkıyor. Acer tüm teknik özellikleri açıklamamış olsa da, bunun bir orta segment telefon olduğu anlaşılıyor. Yüksek kapasiteli pili sayesinde Liquid Zest Plus’ı tek bir şarjla birkaç gün açık tutmak mümkün olacaktır.

5.5 inç ekran, 13 megapiksel arka kamera gibi özelliklere sahip olan Acer’ın Android telefonunda hangi işlemcinin bulunduğu belirtilmemiş, ancak 250 dolarlık yurt dışı satış fiyatı göz önünde bulundurulduğunda Snapdragon 410 veya benzeri bir düşük güçlü yongasetin bulunmasını bekleyebiliriz. Bu işlemciye muhtemelen 2 GB’lık RAM eşlik ediyor.

Bu arada telefonun arka kamerası “tri-focus” olarak adlandırılan bir teknoloji içeriyor. Kamera lazer, faz algılamalı ve kontrast algılamalı olmak üzere üç temel otomatik odaklama sisteminden yararlanıyor. Böylelikle Liquid Zest Plus ile çekilen fotoğraflarda netlemenin çok çabuk yapılmasını ve istenen anın kaçırılmamasını bekleyebiliriz.

Acer Liquid Zest Plus ile ilgili olarak ilerleyen günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER