Teknoloji

Acer eğlence odaklı akıllı telefonu Liquid Z500’ü duyurdu

acer-liquid-z500

Acer’ın IFA 2014 kapsamında görücüye çıkardığı yeni ürünlerinden birisi de eğlenceye odaklı akıllı telefon Liquid Z500 oldu. Ses deneyiminin ön plana çıktığı cihazın ön yüzünde bulunan HD hoparlörlerde DTS Studio Sound teknolojisi yer alıyor. Böylelikle Acer Liquid Z500 sahipleri her yerde CD kalitesinde müzik keyfini yaşayabiliyor.

Liquid Z500’ün tasarımında kullanıcıların yanlarında ekstra hoparlör taşımak zorunda kalmamasına önem veren Acer, cihazın müzik severlere aradıkları ses kalitesini sunma ve video izleyicilerine yeni bir ses deneyimi sağlama konusunda yeterli olduğunun altını çiziyor. Ancak akıllı telefonun sundukları yüksek ses performansıyla sınırlı kalmıyor.

Acer Liquid Z500 f/2.0 diyafram aralıklı 8 megapiksellik bir oto fokus kamera barındırıyor. Acer bu kameranın düşük ışıklı ortamlarda iş göreceğinin altını çizerken, Acer Bright Magic teknolojisinin parlaklığı artırma ve gürültüyü azaltma yeteneğine sahip olduğunun altı çizildi. 8.65 mm. kalınlığındaki Acer Liquid Z500’de 5 inç HD IPS ekran bulunuyor. Bu ekran 900:1 kontrast oranına sahip.

Fiyatı henüz açıklanmayan Acer Liquid Z500, eylül ayı içinde titanyum siyah, kum grisi ve aquamarine yeşili renk seçenekleriyle yurt dışında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER