Teknoloji

Acer Liquid Z5 ile 5 inç ekran uygun fiyat seviyesine iniyor

Acer uygun fiyatlı akıllı telefon savaşlarına yeni duyurduğu Acer Liquid Z5 ile katılıyor. 5 inç ekrana sahip olan bu Android telefonunu ilginç kılan nokta ise tabii ki 169 avroluk fiyat etiketi taşıması. Şimdilik sadece büyüklüğü verilen, çözünürlüğü açıklanmayan bir ekran barındıran Liquid Z5 aynı zamanda 1.3 GHz çift çekirdekli işlemci, 4 GB dahili hafıza da içeriyor.

acer-liquid-z5-1-030114 Android 4.2.2 ile yüklü gelecek olan bu akıllı telefonun arkasındaki 5 megapiksel kamera beş lens elementi ve 1.4 x 1.4 mikrometrelik piksel boyutlu sensörüyle iyi fotoğraflar çekmeyi amaçlıyor. Sahip olduğu düzenek bu kameranın düşük ışıklı ortamlarda daha aydınlık ve gürültüsüz sonuçlar verebileceğini gösteriyor.

Acer kullanıcı arayüzünde bazı oynamalar yapmış, çeşitli yazılım tabanlı özellikler sayesinde telefon daha da kullanışlı hâle geliyor. Çocuklar için kolay kullanımlı özel bir mod, çoklu görev çalışmayı kolaylaştıran AcerFloat ve tek elle kontrolü kolaylaştıran Acer Rapid başlıca yazılım özellikleri arasında bulunuyor.

acer-liquid-z5-2-030114145.5 x 73.5 x 8.8 mm.’lik boyutlara ve 147 gr. ağırlığa sahip olan gövde beyaz ve gri renk seçenekleriyle sunulacak. Ayrıca telefonda DTS destekli hoparlörün de bulunduğunu belirtelim.

Acer Liquid Z5 Fransa, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Almanya, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve Büyük Britanya gibi Avrupa ülkelerinde bu ay ortasından itibaren piyasada olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER