Manşetler

Acer Liquid Jade Primo Windows 10 Mobile ile geliyor

Acer Liquid Jade Primo

Acer söz konusu akıllı telefonlar olduğunda akla gelen ilk şirket olmayabilir. Aslında oyuna girmekte biraz geç kaldılar, ancak dikkat çekebilecek nitelikte modeller çıkardıklarını görüyoruz. CES’te duyurulan en yeni Liquid Jade serisi ürünleri de bunlar arasında sayabiliriz.

Yeni Liquid Jade Primo, 5.5 inç ekranlı ve Windows 10 Mobile ile çalışan bir akıllı telefon. Tasarımı bir önceki nesil ürün olan Liquid Jade Z’ye benzeyen Jade Primo ince profile, kavisli arka yüze ve Gorilla Glass ekran camına sahip.

Dünyanın ilk USB Type-C monitörünü çıkaran Acer, bunu Liquid Jade Primo’da da sunduğu aynı bağlantı tipiyle destekliyor. Bu demek oluyor ki, Liquid Jade Primo’daki filmleri izlemek, sunum dosyalarını büyük ekrana yansıtmak veya Continuum sayesinde evrensel Windows 10 uygulamalarıyla PC benzeri deneyim yaşamak için herhangi bir USB Type-C destekli monitörü kullanabilirsiniz.

Acer Liquid Jade Primo: Teknik özellikler

Acer Liquid Jade Primo

Jade Primo’da Full HD AMOLED ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 CPU, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza mevcut. 21 megapiksel, f/2.2 otomatik odaklı arka kamera, çift LED flaş, 4K video kaydı gibi ana kamera özelliklerinin yanında 8 megapiksel, f/2.2 ve 1080p Full HD video kayıt özellikli ön kamera da mevcut.

 

 

Liquid Jade Primo modeli şubat ayında Avrupa’da, 620 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

İLGİLİ HABERLER