Teknoloji

Acer Iconia W700 Windows 8 tablet Türk Telekom ile Türkiye’de

Windows 8’in çıkışıyla birlikte bu işletim sistemiyle çalışan tabletleri de yavaş yavaş ülkemizde görmeye başlıyoruz. Acer’ın tablet ailesi Iconia ‘nın Windows kolu olan W serisinin Windows 8’li üyesi Iconia W700 Türkiye’ye Türk Telekom ile birlikte giriş yaptı. 11.6 inç IPS Full HD ekranı 1920 x 1080 çözünürlük desteği sunan bu tablet aynı zamanda Dolby Home Theater 4 donanımıyla sahiplerine hareket hâlindeyken düzgün bir multimedya deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Ön ve arka yüzünde 1080p video çekme ve arkadaşlarla canlı sohbet yapma fırsatı tanıyan CrystalEye HD web kameralar bulunan Iconia W700’de microHDMI portu da mevcut. Eklenecek bir Bluetooth klavye yardımıyla bu tableti bir dizüstü bilgisayar gibi kullanmak da mümkün. Dokunmatik ekranı Windows 8 işletim sistemi en iyi şekilde kontrol etme fırsatı da sunuyor.

Üçüncü nesil Core Ultrabook işlemci teknolojisini barındıran W700 kullanıcıların anında çevrim içi olmalarını ve sosyal ağları güncelleyip e-postalarını kontrol etmeyi ve en son haberleri almalarını sağlayan InstantOn, Always Connect teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Bu teknolojinin de yardımıyla W700 6 saniyede açılma, 1.5 saniyede uyku modundan çıkma ve 2.5 saniyede internete bağlanma gibi yeteneklere kavuşuyor. Sahip olduğu batarya da 8 saate kadar çalışma ömrü sunmakta.

Türk Telekom’un düzenlediği Acer Iconia W700 kampanyası kapsamında Türk Telekom ofis ve bayilerinde bu tablet 24 ve 36 aylık taahhütler karşılığında sırasıyla 73.90 TL ve 53.90 TL’lik aylık taksitlerle sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER