Teknoloji

Acer Iconia Tab P10 Türkiye’de satışa çıktı

acer iconia tab p10 türkiye

Acer, uygun fiyatlı ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir Android tablet isteyenler için Iconia Tab P10 modelini Türkiye’de satışa sundu.

Yeni Acer Iconia Tab P10, 10,4 inç 2K çözünürlüklü geniş ekranı, ince ve hafif tasarımı ile ev, eğlence ve günlük kullanım için mükemmel bir deneyim sunuyor. Uzun pil ömrü sayesinde, hem evde hem de dışarıda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tablet, film ve dizi izlemek için de fazlasıyla elverişli görünüyor.

Iconia Tab P10, dar çerçeve tasarımına sahip 10,4 inçlik 2K (2000 X 1200) çözünürlüklü IPS ekranıyla, tablette film ve dizi izlemeyi keyifli hale getiriyor. Alüminyum alaşım kasası, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çeken bu tablet, 7,8 mm kalınlığında ve sadece 440 gram ağırlığında.

Acer Iconia Tab P10, MediaTek Kompanio 500 sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB bellek, 64 GB eMMC depolama alanı ve MicroSD yuvası ile güçlü bir performans sunuyor. Android 12 işletim sistemine sahip tablet, video izlemekten resim kaydetmeye ve oyun oynamaya kadar pek çok işlemi kolaylıkla gerçekleştiriyor.

Tabletin 6000 mAh pil kapasitesi ve USB Type-C şarj bağlantısı, 10,5 saat boyunca video oynatma imkanı sunarak, gün boyu kullanım rahatlığı sağlıyor. Çift bantlı Wi-Fi ve 5 MP ön kamerayla, görüntülü aramalarınız her zaman net ve sorunsuz olacak. Ayrıca, 8 MP odaklamalı arka kamera ile hareket halindeyken yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilirsiniz.

Acer Iconia Tab P10, Türkiye’de Teknosa mağazalarında 4.699 TL fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER