Manşetler

Acer Ferrari One bu sene sonunda AMD Ontario işlemciyle gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İlk olarak geçtiğimiz sene Eylül ayında ortaya çıkan ve Aralık ayında resmiyet kazan Acer’ın Ferrari markalı ultra taşınabilir bilgisayarı lüks markası sayesinde uzun süre tahtından inmedi, ancak her saltanatın bir sonu vardır. 1.2 GHz AMD Athlon işlemciyle gelen bu bilgisayarın güncellenme, daha da gelişme ve Ferrari’ye daha da yakışır hâle gelmesinin zamanı geldi gibi görünüyor.

Ortaya çıkan yeni bir dedikoduya göre Acer Ferrari One serisi cihazlarını güncellemeye hazırlanıyor. Modası geçmiş AMD Athlon işlemcileri bir kenara bırakılarak Ontario adında, AMD Fusion serisine mensup yeni bir yonganın kullanılması planlanıyor.  İşlerin ilginç bir hâl aldığı noktaya gelince… Haberi veren kaynağa göre, Acer’ın yenilenmiş ultrataşınabilir bilgisayarının bu senenin sonuna doğru lanse edilmesi bekleniyor. AMD ise Fusion serisinin ne zaman çıkarılacağını açıklamamış olsa da, en son haberler tahmin edilen zamanın 2011 yılı olduğu konuşuluyor.

Güncellenmiş cihazların yeni bir isim alıp almayacağı merak ediliyor. Ancak işlemci gücündeki hatırı sayılır artışı göz önünde bulundurursak, Ferrari Two ismi bu yeni seriye yakışır bir isim olabilir. Önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır, tabii ki bu taşınabilir bilgisayar bu senenin sonunda lanse edilecekse… O halde, eğer yeni bir Ferrari markalı cihaz ile ilgileniyorsanız, bizi izlemeye devam edin.

İlgili – Liliputing

İLGİLİ HABERLER