Teknoloji

Acer en küçük ve en hafif projektörü getiriyor

acer-pico-projektor-k10-290-x-198Küresel PC pazarının üçüncü büyük üreticisi* ve birbirini takip eden dört çeyrek dönem boyunca video projektör pazarının ikincisi Acer, LED ampul teknolojisini kullanıldığı K10 Pico ? Projector?ü ay sonunda tüketici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Özel bir teknoloji ile üretilen K10 Pico – Projector diğer projektörlerin yanısıra herhangi bir ortamda her tür içeriği netleştiren üstün görüntü performansı için geliştirilmiş kontrast, keskinlik ve görüntü canlılığı sunan DLP teknolojisine ek olarak LED teknolojisi ile entegre edilerek üretildi. Bu kombine ile çok daha iyi bir renk doygunluğu veren ve kontrast performansı sağlayan bu projektör 550 gram ağırlığında ve 127×122 mm boyutlarına sahip.

En güncel Microsoft Vista işletim sistemleri ile uyumlu K10 Pico – Projector ister 4:3 ister 16:9 ekran formatıyla SVGA (Super Video Graphics Array) çözünürlüğünde istenilen yere yansıtılabiliyor. Manuel (40 dereceye kadar dikey) ve auto Keystone düzeltme desteği sayesinde yukarı veya aşağı doğru gösterme ayarı yapılabilen K10 Pico ? Projector trapez biçim yerine dikdörtgen bir görüntü görebiliyor. Bu özellikle örneğin bir yöneticinin ofisi veya küçük bir oda gibi daha dar ortamlar için son derece uygun bir ürün olduğu öne çıkıyor.

K10 Pico ? Projector ayrıca Auto – Shutdown (otomatik kapama) özelliği enerji tasarrufu sağlamaya yardım ediyor ve herhangi bir komut sinyali alınmadığında kullanıcının belirlediği bir süreden sonra projektör kendi kendini kapatarak maliyetleri en aza indiriyor.

Acer InstatnPack Teknolojisi ile de kullanıcı acele dışarı çıkmak zorunda ise, projektör kapatıldıktan sonra elektrik kablosu prizden çekilmeden de bırakılabiliyor ve bu durum cihaza herhangi bir hasar vermiyor. Projektörün soğuması için beklemek gerekmiyor. Kullanıcı projektörü hemen toplayıp gidebiliyor.

Acer’ın son yıllarda özellikle üzerinde durduğu, daha yeşil (çevreci) ve çevre dostu ürünler sunma çalışmaları doğrultusunda K10 Pico ? Projector?de çevreci ürünler arasındaki yerini aldı. LED ampul teknolojisi, civa veya halojen gazlar gibi tehlikeli maddeler içermiyor ve geleneksel ampuller ile karşılaştırıldığında, enerji tüketimini yüzde 30’a varan oranlarda azaltabiliyor.

acer-pico-projektor-k10-2

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER