Eğlence

Acer Clear.fi ile medya paylaşımını kolaylaştıracak – Galeri

Acer’ın New York’taki basın toplantısında sadece donanım değil yazılım da konuşuldu. Şirket, cihazları arasındaki etkileşimin öneminin altını çiziyor, cihazlarının çalıştırdığı yazılıma bakmaksızın kullanıcılara aynı kullanıcı arayüzünü, aynı elementleri sunmasını amaçlıyor. Medya paylaşımı cihazların etkileşiminde önemli bir yer tutuyor. Bunun farkında olan şirket medya paylaşımı için yeni bir yol yarattı. Bu servis kolay kullanımı, düzenli yapısı ve birden fazla platforma odaklanmasıyla dikkat çekiyor. Karşınızda Acer’ın yeni medya paylaşım servisi Clear.fi.

Acer, Clear.fi ile medya paylaşımını kolaylaştırmaya odaklanıyor. Şirket tüm medyanın tek bir konumda, aynı arayüze ve tek bir sisteme bağlı olmasının paylaşımı kolaylaştıracağına inanıyor. Herşeyden önemlisi, tüm içerik gerçek zamanda paylaşılabilmeli. Clear.fi farklı formatlardaki medyalarla çalışabilecek ve onları farklı platformlardaki cihazlara akıtabilecek yeteneğe sahip. Eğer cihazınız WiFi ağınıza bağlıysa, istediğiniz medyayı cihazınıza akıtabileceksiniz.

Clear.fi ağa bağlı cihazları otomatik olarak algılıyor. Bundan sonra kullanıcı içerik akıtmaya başlayabilecek. Sadece bu kadarla sınırlı değil, kullanıcılar Flickr, Facebook ve YouTube gibi sosyal paylaşım tabanlı sitelerden fotoğraf veya video yükleyip paylaşabilecek. Clear.fi kağıt üstünde mükemmel bir servis gibi görünüyor, ancak herşeyi bu servis faaliyete geçince göreceğiz. Umarız Acer bu servisi Türkiye’den erişime de açar da tüm bu kolaylıklardan biz de faydalanabiliriz.

Galer: Acer Clear.fi
[nggallery id=450]

İlgili – Engadget (Basın Bülteni)

İLGİLİ HABERLER