Manşetler

Acer CES 2017: Predator 21 X, Acer VX 15, Predator Z301CT ve diğerleri

acer ces 2017
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

acer ces 2017Acer yılın ilk büyük teknoloji etkinliği olan CES 2017’de en yeni bilgisayarlarını ve dünyanın ilk göz takip teknolojisine sahip 21:9 kavisli monitörünü sergiliyor. Bu arada söz konusu göz takip teknolojisi, dünyanın kavisli ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayar Acer Predator 21 X’te de yer alıyor.

Bunun yanı sıra performans ve multimedya eğlencesine odaklanan Aspire VX 15, V Nitro ve GX Serileri de CES’te sergileniyor. Sıvı dökülmelerine karşı dirençli klavyesi, 122 cm’ye kadar düşüşleri tolere edebilen sağlamlaştırılmış kasası, 12 saatlik uzun pil ömrü ve ve sessiz çalışma sağlayan fansız tasarımıyla yeni Acer Chromebook 11 N7 ve sektörün ilk göz takip teknolojisine sahip 21:9 kavisli monitörü Acer Predator Z301CT ile yeni Predator XB2 Oyun Monitörleri Serisi de Acer CES 2017 yenilikleri arasında bulunuyor.

Acer’ın CES 2017’de tanıttığı tüm yeni ürünlerle ilgili detayları ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz.

Acer Predator 21 X ve 17 X

Kavisli 21 inç IPS ekrana sahip (2560 x 1080 çözünürlük ve 120Hz yenileme oranı) dünyanın ilk dizüstü bilgisayarı olan bu Acer Predator 21 X, özellikle Tobii göz takip teknolojisi ile bir araya getirildiğinde gerçek bir sarmal oyun deneyimi sağlıyor. Acer’ın belirttiğine göre, sarmal bilgisayar oyunlarını yeni bir derinliğe taşıyan göz takip teknolojisi oyuncuların Elite Dangerous, Deus Ex Mankind Divided ve WATCH DOGS 2 gibi 45’ten fazla oyunda yalnızca ekrana bakarak düşmanlarını tanımlamalarını, nişan ve siper almalarını sağlıyor. Kavisli ekran düzgün ve keskin bir oyun deneyimini garanti etmek için ayrıca NVIDIA G-SYNC teknolojisini de içeriyor.

Bilgisayarın kavisli kapağının altında ortaya çıkarılmak için bekleyen güçlü bir motor bulunuyor. Predator 21 X üst düzey performans ve yanıtlama hızı amacıyla SLI’da GX21-71 çift NVIDIA GeForce GTX 1080 grafik kartı ve hız aşırtılabilir 7. nesil Intel Core i7-7820HK işlemci barındırıyor. 64GB DDR4-2400 bellek, RAID 0 yapılandırmasında dört adet 512 GB’a kadar katı hal sürücüsü (SATA SSD’lerden 5 kata kadar daha hızlı 2 NVMe PCIe SSD dahil) ve 1 TB kapasiteli 7200 RPM sabit sürücü tüm bu gücü destekliyor. Ek olarak, Killer DoubleShot Pro en hızlı ağ bağlantısını otomatik olarak seçer (Ethernet veya kablosuz) ve standart trafik diğerine gönderilirken yüksek önceliğe sahip tüm trafiği bu ara birime gönderir. Bu da en yüksek önceliğe sahip trafiğin her zaman en hızlı ve en güvenilir bağlantıda olmasını garanti ediyor. Thunderbolt 3, Thunderbolt’u 40 Gbps’e kadar hızlarda USB-C’ye getiriyor.

Yoğun oyun oturumları sırasında performansın bozulmaması için aşırı sıcaklığı dışarı atan bilgisayar, aynı zamanda 5 sistem fanı (3 ultra ince AeroBlade metal fan dahil olmak üzere) ve 9 ısı borusu içeren gelişmiş bir soğutma mimarisine sahip. Cihaz aynı zamanda biriken tozları dağıtan ve ısının dağıtılmasını kolaylaştıran Acer Dust Defender ve yoğun kullanım sırasında fazladan soğutma performansı sağlamak için fanların hava akışını ayarlamak amacıyla kullanılabilen Acer CoolBoost uygulamalarını barındırıyor.

Tam boy mekanik klavyesi 16,7 milyon renk seçeneği sunarak kişisel olarak programlanabilen arkadan aydınlatmalı Cherry MX Brown tuşlarına sahip. Müşteriler aksesuar kitini kullanarak siyah W, A, S ve D tuşlarını açık mavi olanlarla değiştirebilirler. Benzersiz bir sayısal tuş takımı ters çevrilerek bir Precision Touchpad’e de dönüştürülebilir.

Aksiyonu hayata taşıyan Predator 21 X yüksek duyarlılığa sahip kaliteli sesler sunan yeni bir 3 yönlü (tiz, orta aralık, alçak frekans) ses tasarımı barındırıyor ve tam spektrumlu ses üretimi için 4 hoparlör (2 tiz, 2 orta aralık) ve 2 subwoofer ile destekleniyor.

Ön yüklü Acer PredatorSense yazılımı kullanıcıların hız aşırtma, aydınlatma ve fan kontrolü dahil olmak üzere tüm oyun deneyimini tek bir merkezi ara yüzden kontrol edebilmelerine ve özelleştirebilmelerine izin veriyor. Ek olarak, dahil edilen Xsplit Gamecaster yazılımı oyuncuların Twitch ve Youtube kanallarında videolarını kaydetmelerini, düzenlemelerini ve canlı yayınlamalarını kolaylaştırıyor.

Klavyenin hemen üzerinde sağ tarafta bulunan metal bir bakım paneli RAM modüllerine ve 2.5 inç bir sabit sürücüye erişim sağlamakta. Bu dizüstü bilgisayar panel üzerinde mavi bir ejderha grafiği ile gönderilmekte veya 24 grafik, 13 ülke bayrağı ve işlenmiş isimler ile kişiselleştirilebilmektedir.  Ayrıca, ilk 300 dizüstü bilgisayar, panellerinin üzerinde bir sınırlı üretim seri numarasına sahip olacak!

Güvenli nakliye ve depolama için Predator 21 X bilgisayarı ve aksesuarlarını güvenli bir şekilde koruyan özel bir ultra dayanıklı sert koruyucu ile gönderilmektedir.

Predator 17 X daha yüksek performanslı CPU ve GPU ile yükseltildi

Acer Predator 17 X dizüstü oyun bilgisayarına hem CPU hem de GPU yükseltmesi yapıldı ve artık yeni modelleri 7. nesil Intel Core i7-7820HK işlemci ve 8G GDDR5X video belleği ile NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU barındıracak. Hız aşırtma, masaüstü bilgisayar seviyesinde bileşenler, önden hava alan özel bir üç fanlı soğutma sistemi ve sunucu sınıfı bir buhar odası ile bu cihaz en çok güç gerektiren oyunlar ve sanal gerçeklik (VR) cihazlarının çalıştırılması için idealdir. Hız aşırtma özelliği oyunculara CPU için 4.3 GHz’e kadar, GPU için 1732 MHz’e kadar ve VRAM için 5.4 GHz’e kadar turbo hızlar sağlar. Sarmal oyun deneyimi bilgisayarın 17.3 inç G-SYNC FHD IPS (1920 x 1080) veya UHD IPS (4K 3840 x 2160) ekranı aracılığıyla çarpıcı görseller eşliğinde sunulur.

Predator 17 X (GX-792) muazzam veri aktarım hızları için ayrıca hız aşırtılabilir 7. nesil Intel Core i7-7820HK işlemci, 64GB’a kadar DDR4-2400 bellek ve kurumsal seviyede NVMe PCIe katı hal sürücüsü2 veya üç -SATA-SSD RAID 0 dizisi ile yapılandırılmıştır.

Predator 21 X Şubat ayında Kuzey Amerika’da 8999 dolardan, ve ekim ayında EMEA’da 9999 avrodan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Yenilenen Predator 17 X Ocak ayında Kuzey Amerika’da 2599 dolardan, ve ocak ayında EMEA’da 2999 avrodan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Aspire V Nitro Black Edition ve Aspire VX

Her iki dizüstü bilgisayar serisi de mobil cihazlara olağanüstü bir performans ve yanıtlama zamanı, sarmal 4K eğlence ve uzun pil ömrü sağlayan 7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemciler barındırıyor. Yonga seti de bu dizüstü bilgisayarların eşit ölçüde etkileyici GPU’ları en yeni NVIDIA GeForce GTX 1060 veya 1050 grafikleri1 ile mükemmel derecede uyumlu. İster bir filmkolik veya isterse oyunkolik olsunlar, kullanıcılar en yeni sürümlerin ve ürünlerin tadını hiçbir şeyden ödün vermeden çıkarabilecekler.

Aspire V 17 Nitro Black Edition touchpad hareketleri ile bir araya getirildiğinde verimliliği arttıran ve cihazı göz hareketleri aracılığıyla daha duyarlı bir hale getiren opsiyonel entegre Tobii göz takip donanımı ile birlikte temin edilebiliyor. Kullanıcılar yalnızca tek bir bakışla uygulamalar ve programlar arasında daha hızlı ve daha rahat bir şekilde gezinebiliyorlar. Oyun deneyimi oyuncuları daha derin bir şekilde saran ve Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided ve WATCH_DOGS 2? gibi 45’ten fazla oyunda serbestçe gözlerini kullanarak nişan alma, ateş etme ve keşif yapmalarına izin veren göz takip özelliği ile daha da geliştirilmiş.

Şık Aspire V Nitro Black Edition bir dizüstü bilgisayarda yüksek kaliteli eğlence arayanlar için ideal cihaz. Alüminyum kapağının altında, Acer performansı arttırmak için 7. nesil Intel Core işlemciler, özel 6GB GDDR5 VRAM2 barındıran NVIDIA GeForce GTX 1060 grafik kartı ve iki osDIMM modülü kullanılarak 32 GB’a kadar yükseltilebilen 16GB’a kadar DDR4 sistem belleğini bir araya getirmiş. Ayrıca ek depolama için NVMe PCIe Gen 3 veya SATA SSD1, ve 2 TB’a kadar bir HDD1 donatılmış.

Aspire V Nitro termal boşaltımı daha da verimli bir şekilde yapmak için Acer AeroBlade metal fan1 barındırırken, Coolboost teknolojisi yoğun kullanım ilave bir destek gerektirdiğinde kullanıcıların soğutma işlemini manuel olarak kontrol edebilmelerine izin veriyor. Aspire V Nitro dizüstü bilgisayarlar aynı zamanda toz birikimini ortadan kaldırmak ve ısı dağıtımnı iyileştirmek için iki yüksek hızlı fandan yararlanan DustDefender teknolojisini barındırıyor.

Bağlanabilirlik 40Gbps’e kadar hızlar için Thunderbolt 3 ile USB C-Tipi bağlantı noktası ve aynı anda iki 4K video çıkış desteği için, iki USB 3.0 bağlantı noktası (biri güç kapalıyken USB şarj özelliği ile), iki USB 2.0 bağlantı noktası ve HDMI bağlantısı ile sağlanıyor. 2×2 802.11ac MU-MIMO teknolojisi ile kablosuz bağlantı sağlanırken, bir Gigabit Ethernet bağlantı noktası kablolu bağlantı ihtiyaçları için kullanılabiliyor.

Kullanıcılar opsiyonel bir 4K (3840×2160) Ultra HD1 ekran panelinin dahil edilmesiyle kristal netliğinde görsellerin keyfini çıkarabiliyorlar. Ekran gamma ve doyma ayarlarını gerçek zamanlı ve dinamik olarak yapan, ekran renklerini, parlaklığı ve renk doymasını kırpmadan optimize eden bir sistem olan Acer Color Intelligence ile tamamlanmış.

Yüksek kaliteli eğlence deneyimleri de Aspire V Nitro’da bulunan Dolby Audio Premium ile uyumlu dört hoparlör ve Acer TrueHarmony Plus teknolojisi gibi ses teknolojileri tarafından garanti ediliyor. Acer TrueHarmony Plus köpüklü bir malzemeyle çevrelenen gelişmiş bir koni tasarımlı hoparlör ile daha düzgün ve net sesler ve daha geniş bir bas aralığı sunuyor.

Aspire VX 15 ne kadar oyun odaklı olduğunu açıkça gösteren geniş soğutma kanallarına ve keskin kenarlı kırmızı bir kasaya sahip. Demir kırmızısı arkadan aydınlatmalı klavye oyuncuların her zaman oyun sırasında doğru bölgelere saldırmalarını garanti ederken, ekstrem bir fiyat etiketi taşımadan ekstrem bir görünüm taşıyor.

2,5 kg ağırlığındaki Aspire VX 15 aynı zamanda önceki nesil işlemcilere göre performansını önemli ölçüde geliştiren 7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemciye sahip ve tüm bunların yanında daha düşük pil tüketimi sağlıyor. Bu dizüstü bilgisayar ayrıca GDDR5 VRAM (32GB/s’ye kadar bant aralığı ile birlikte NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti1 grafikler  barındırıyor.

Ezber bozan 16 GB1 ‘a kadar DDR4 bellek sunan ve kullanıcılar tarafından 32 GB’a kadar yükseltilebilen bu cihazda hız, bellek sisteminin dikkat çekici bir özelliği. Depolama 512GB SSD ve 1TB HDD1 ile sağlanıyor.

Tüm bunların optimum sıcaklıklarda çalışmasını sağlayan iki adet fan, bir oyun oturumunda ne kadar zorlarsanız zorlayın makinenizin göreve uygun çalışmasını ve sizi oyunda mükemmel şekilde desteklemesini garanti ediyor. Oyun deneyimi Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony ile gelen yüksek tanımlı sesler sayesinde kusursuz bir hale geliyor ve 15.6 inç Full HD IPS ekran2 aracılığıyla müthiş bir görsel netliğe kavuşuyor.

Aspire GX Serisi

Acer yalnızca bir masaüstü bilgisayarın sunabileceği ek özellikler arayanlar kullanıcılar için Aspire GX serisi masaüstü bilgisayarı yarattı. Bu VR uyumlu1 bilgisayarlar 7. nesil Intel Core işlemciler, 64GB’a kadar DDR4 RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1070’e kadar grafikler barındırıyor. Dahası, maksimum oyun deneyimleri için çarpıcı 4K1 çözünürlüğünde görseller ve aynı anda 41 ekrana kadar destek sunuyorlar. Ayrıca, 3TB’a1 kadar HDD ve bir 256 GB SSD ile yetersiz depolama alanı sorunu yaşamazsınız. Kullanıcıların mobil cihazlarını şarj edebilmeleri için de kullanışlı bir Kablosuz Şarj Ünitesi1 barındırıyor. Tüm bunların üzerine, GX serisi ön yüzeydeki LED aydınlatmalarıyla şeytani bir kırmızı ışık yayan çarpıcı bir köşeli zırh benzeri kasaya sahip.

Aspire V 15 Nitro Black Edition Şubat ayında EMEA’da 1299 avrodan ve yine şubat ayında Kuzey Amerika’da 1199 dolardan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek. Aspire V 17 Nitro Black Edition Şubat ayında EMEA’da 1299 avrodan ve yine şubat ayında Kuzey Amerika’da 1399 dolardan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek. Aspire VX 15 Ocak ayında EMEA’da 899 avrodan ve yine ocak ayında Kuzey Amerika’da 799 dolardan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek. Aspire GX serisi Şubat ayında EMEA’da 799 dolardan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Acer Predator Z301CT: Göz Takip Teknolojisine Sahip İlk Kavisli Monitör

Acer Predator Z1
Acer Predator Z1

30 inç Acer Predator Z301CT monitörün entegre Tobii göz takip teknolojisi bir oyuncunun kontrol araçlarına katkıda bulunarak sezgisel olarak nişan alma, ateş etme ve keşif yapmalarına yardımcı oluyor. Geleneksel bilgisayar oyun girdilerini değiştirmek yerine tamamlamayı amaçlayan Tobii göz takip özelliği yeni bir girdi  modalitesi yaratmak için oyuncunun göz hareketlerinden faydalanıyor. Göz takibi ile fare, klavye veya gamepad kontrollerini bir araya getirmek, sığınak aramak veya bir hedefe nişan almak gibi gerçek hayatta var olan hareketleri taklit edebildikleri için oyunculara daha zengin, daha sarmal bir deneyim sunuyor. Oyuncunun gözü ekranın köşesine odaklandığında kamera açıları da otomatik olarak dönüyor , karakterler ve oyun ortamları da oyuncu etrafına bakındıkça tepki veriyor. Tobii göz takip fonksiyonu Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided ve WATCH_DOGS 2 gibi 45’ten fazla oyunda bulunuyor. Oyunların ses ve grafikleri oyuncunun nereye baktığına bağlı olarak dinamik biçimde uyarlanıyor. Ayrıca, ultra geniş Full HD (2560 X 1080) ve 1800R kavisli ekran oyunları çok daha etkileyici ve güçlü bir hale getiriyor.

Acer Predator Z1
Acer Predator Z1

Monitörün diğer önemli özellikler arasında hızlı 200Hz yenileme oranı ve 4ms hızlı yanıtlama süresi bulunuyor. Acer Predator Z301CT?nin geniş 178 derece görüntüleme açısı ve son derece dar çerçevesi maksimum görüntüleme alanı sağlar. Optimum konfor için, ekran -5°’den 35°’ye kadar eğilebilir ve aynı zamanda en konforlu görüntüleme pozisyonu için 4.7 inç (120 mm) yukarı ve aşağı erişebilir. DTS? Sound özelliğine sahip iki adet 3W hoparlör sarmal deneyimin daha da derinleştirilmesi için kaliteli sesler sunar.

Yeni Predator XB2 Serisi – Ultra Hızlı 240Hz Yenileme Oranı

Acer Predator XB2
Acer Predator XB2

Predator XB2 Serisi her açıdan hızlı ve turnuva seviyesinde yoğunluklar için üretilmiştir. NVIDIA ULMB teknolojisi, hızlı 1ms yanıtlama süresi  ve hızlı 240Hz yenileme oranına sahip olan  24.5 inç Predator XB252Q ve 27 inç Predator XB272 hızlı aksiyonlar, keskin kenarlar ve çarpıcı geçişlerle bulanıklık veya gölgelenme  olmadan olağanüstü gerçekçi bir oyun deneyim sunar.

Full HD 1080p çözünürlük ve 1,000:1 kontrast oranı ile üstün görüntü kalitesi sunan Predator XB2 serisi iki adet 2W hoparlör ile birlikte temin edilir.

ZeroFrame tasarımı çoklu monitör kurulumları için idealdir ve ergonomik tasarımlı bir stand oyuncuların -5 ila 20 derece eğim, +45 ila -45 derece dönüş, saat yönünde 90 dereceye kadar eksen ve 4.5 inçe (115 mm) kadar yükseklik ayarı yapabilmelerine izin verir. Monitörler masa alanından maksimum tasarruf amacıyla VESA duvar montajı için ayaklarından kolayca ayrılabilirler ve bir kablo tutucu masanın dağınık olmasını önler.

GameView teknolojisi ile donatılan cihazlar sayesinde oyuncular ekran üstü kumanda menüsünü kullanmak zorunda kalmadan oyun içi ayarları yapmak için üç özelleştirilebilir ekran profili arasında hızlıca geçiş yapabilirler, bu da kendilerine her saniyenin bile önemli olduğu anlarda ciddi bir avantaj sağlar. Özel ayarlar içerisinde ise karanlıktaki tehditlerin açıkça görülebilmesi için dark boost (siyah seviyesi ayarı), nişan almadan yapılan atışlar için nişan noktası yardımı ve ekran üzerinden yenileme oranının seçilebilmesi bulunmaktadır.

Acer EyeProtect teknolojisini barındıran yeni monitörler gözlerin titreşimli görsellerden, ekran parlaklığından, mavi ışık emisyonundan ve aşırı aydınlatmadan korunması için titreşim önleme, mavi ışık filtresi, ComfyView ve düşük karartma teknolojilerinden yararlanır ve uzun oyun oturumlarında göz yorgunluğunun azaltılmasına yardımcı olur. Güçlü bağlantı seçenekleri arasında HDMI, DisplayPort v1.2 ve bir USB 3.0 merkezi (1 yukarı/4 aşağı) bulunmaktadır.

Acer Predator Z301CT Amerika Birleşik Devletleri’nde şubat ayında 899.99 dolar, ve yine şubat ayında EMEA’da 899 avro fiyatlarıyla temin edilebilecektir. Predator XB252Q şubat ayında EMEA’da 599 avrodan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Predator XB272 şubat ayında EMEA’da 699 avrodan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer Chromebook 11 N7 (C731)

Acer Chromebook 11 N7
Acer Chromebook 11 N7

Acer Chromebook 11 N7, uzun pil ömrü ve fansız tasarımı ile öğrencilerin öğrenimine uygun, güvenilir, güçlü ve sessiz bir cihaz isteyen okullar ve okul alanları için mükemmel bir tercih olarak öne çıkıyor. Chromebook 11 N7’nin (C731) dayanıklılığı ve tasarım özellikleri maksimum çalışma zamanını garanti ediyor ve IT bakımlarının azaltılmasına katkıda bulunuyor. Acer’ın belirttiğine göre cihaz, zorlu A.B.D. MIL-STD 810G askeri standardına uygunluk için sıkı testlere dayandı. Bu askeri özellik testi Chromebook 11 N7’nin (C731)sağlamlığını, dayanıklılığını ve kalitesini doğrulayarak öğrenciler için eğitimin çok çeşitli mekanlarda yapılabilmesini sağlıyor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) üst kapağından aşağıya doğru 60 kg’lık bir gücün altından kalkabiliyor ve öğrenciler cihazı sırt çantalarına tıkıştırmış bile olsa sağlamlaştırılmış kasası ve menteşeleri bükülme ve gerilmelere büyük direnç gösteriyor. Ayrıca, köşelerden korumalı yapısı ve kauçuk tamponlu klavye çevresi Chromebook’u daha fazla koruyarak, 122 cm’e kadar düşüşleri tolere edebiliyor. Bu özellikler Chromebook’un taşınırken tepetaklak devrildiğinde veya kazara masadan yere düştüğünde korunmasını garanti ediyor. Arka kasasındaki kayma önleyici dokusu cihazın kavranmasını kolaylaştırıyor ve öğrencilerin ellerinden kayıp düşmesini önlemeye yardımcı oluyor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) 330 ml suya kadar dökülmelere karşı koruma sağlayan sıvı dökülmesine dirençli bir klavyeye sahip. Klavye ve touchpad’in altındaki benzersiz oluk sistemi suyu kasanın alt kısmından boşaltarak dahili parçalardan uzaklaşmasını sağlıyor.

Chromebook 11 N7’ye (C731) gelen bir diğer yeni özellik ise tuş kapaklarının öğrenciler tarafından kolayca çıkarılmasını önleyen gömme tuşlu klavye tasarımı. Ek olarak, klavye birçoğu daha yeni klavye kullanımını öğrenmekte olan öğrencilere kusursuz bir yazı yazma deneyimi sunmak için tasarlanmıştı.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) serin ve sessiz çalışma sağlayan fansız bir tasarıma sahip. Böylece, zaten öğrencilerle dolu bir sınıfa fazladan gürültü eklenmemiş oluyor. Aynı zamanda, hava akışı sorunları ve toz dağılması gibi sorunlara yol açabilen havalandırmaya gereksinimi olmadığı için güvenilirlik artmış.

Yöneticiler ve öğretmenler Acer Chromebook 11 N7’lerini (C731) şarj etme endişesi taşımayacaklar çünkü 12 saate kadar olan pil ömrü sınıfta günlerce kullanım için yeterli oluyor. Bu uzun pil ömrü aynı zamanda öğrencilerin Chromebook’larını okulda gün boyu kullandığı ve ardından ödevlerini yapmak ve eğlenmek için eve götürdüğü 1:1 programları için de ideal. Gücünü Intel Celeron çift çekirdekli işlemcilerden alan Acer Chromebook 11 N7 (C731) her gün sağlam bir performans sunuyor.

Okul yöneticileri Chromebook 11 N7’nin farklı modelleriyle müfredata ve bütçe gereksinimlerine bağlı kalabiliyorlar. Acer C731T 11.6 inç IPS dokunmatik ekrana sahipken, C731 dokunmatik olmayan standart bir ekran barındırıyor. Dokunmatik modeller herhangi bir web sayfası veya uygulama hem tek kişilik hem de grup ayarlarında dokunma hareketlerinden yararlandığı için, öğrencilerin daha fazla ilgili olmalarını sağlıyor. Ekran, uygulamaların ve metinlerin keskin ve okunaklı olmasını garanti etmesinin yanı sıra, video ve fotoğrafların da canlı olmasını sağlayan 1366×768 çözünürlüğe sahip. Ayrıca, Acer Chromebook 11 N7’nin (C731)?s menteşesi 180 derece açılabilecek şekilde tasarlanmış ? böylece laboratuar dersleri gibi bazı belirli derslerde paylaşım için sıranın üzerinde düz bir şekilde yatırılabiliyor.

İnce ve portatif boyutu Acer Chromebook 11 N7’yi (C731) herhangi bir yerde ? evde, okulda, işte veya yolda ? kullanım için ideal kılıyor. Cihaz yalnızca 0.87 inç (22mm) kalınlığında ve 2.98 pound (1.35 kg) ağırlığında.

Chromebook 11 N7 (C731) önümüzdeki aylarda Google Play Mağazası aracılığıyla Android uygulamalarına planlanan desteği sayesinde ek özelliklere de sahip olacak.

Öğrenciler hızlı çift bant 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi ile kampüs ağlarına bağlı kalabilecekler. Cihaz, Bluetooth 4.0, iki USB 3.0 ve bir HDMI bağlantı noktası aracılığıyla yan donanımlara kolayca bağlanabiliyor. Öğrenciler 3,5 mm karma ses bağlantı noktasına kulaklıklarını takabiliyorlar. Dosyalar cihazın dahili SD kart okuyucusu ile transfer edilebiliyor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) her öğrencinin verilerini güvende tutmak için çoklu kullanıcı girişini destekliyor. Öğrenciler Chromebook kaybolsa veya çalınsa bile kendi projelerine, Gmail hesaplarına ve diğer bilgilerine kendilerine özel hesaplarına giriş yaparak kolayca bağlanabiliyorlar. Google Drive üzerinde depolama dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları bulut portalında güvenli bir şekilde koruyor ve en güncel sürümün her zaman temin edilebilmesini garanti ediyor.(4) Öğrenciler ayrıca dosyalarına çevrimdışı olarak da erişebiliyor ve hatta Microsoft Office belgelerini ve Google dokümanlarını açıp düzenleyebiliyor.

Acer Support Desteği İle Etkin Kullanım, Yönetim Ve Güvende Tutmak Çok Kolay
Acer Chromebook 11 N7?nin (C731) etkin biçimde kullanılması ve yönetilmesi çok kolay. IT yöneticileri web tabanlı yönetim ile kolaylıkla güncellemeleri yapabilecek, uygulamaları yapılandırabilecek, uzantıları kullanabilecek ve daha birçok işlem yapabilecekler.(5)

Öğrenciler Chrome işletim sistemi otomatik olarak güncellendiği ve virüsler ve zararlı yazılımlar gibi sürekli değişen tehditlere karşı koruma sağladığı için her zaman güvende. Yeni Acer Chromebook 11 N7 (C731) bir Kensington kilidi barındırıyor. Böylece bir kablosuz karta veya laboratuara sabitlenebiliyor.

Yeni Acer Chromebook 11 N7’nin ? hem dokunmatik olmayan ekranlı C731 hem de IPS dokunmatik ekranlı C731T ? birçok modeli 16GB veya 32GB eMMC depolama ve 4GB RAM ile temin edilebilecek.(7) Eğitim sektöründeki ve ticari müşteriler Ocak ayında Kuzey Amerika’da 229.99 dolardan ve Şubat ayında EMEA’da 299 avrodan başlayan fiyatlarla cihazı temin edebilecekler.

İLGİLİ HABERLER