Teknoloji

Acer bulut servisi AcerCloud’ı yeniledi, iOS ve Android desteği kazandırdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer’ın çevrim içi depolama servisi AcerCloud şimdiye kadar sadece tek yönlü çalışıyordu. Kullanıcılar bilgisayarındaki dosyaları uzak sunucuya yüklüyor ve daha sonra bunlara bir Android cihazı üzerinden erişebiliyordu. Ancak telefon veya tablete herhangi bir dosyayı depolamak mümkün olmuyordu. Bu durum da artık değişiyor.

Acer, bulut depolama servisi için duyurduğu bir değişiklikle artık servisin Windows’un yanı sıra Android ve iOS işletim sistemlerini de desteklemeye başladığını açıkladı. Artık, Acer PC sahibi olduklarından dolayı AcerCloud servisinden de yararlanan kullanıcılar dosyalarını mobil cihazları üzerinden de paylaşabilecek. Ayrıca yeni gelen “Uzak Dosyalar” özelliği de Windows makineye Android veya iOS cihazı üzerinden erişmeye ve orada depolanmış herhangi bir dosyayı indirmeye izin verecek.

AcerCloud’ın yenilikleri arasında PicStream adı verilen bir özellik de bulunuyor. Bunun sayesinde fotoğrafları farklı cihazlar arasında paylaşmak mümkün oluyor. Acer Cloud Docs adı verilen özellik de aynı işlemi Office dokümanları için yapıyor. Acer, güncellemelerin bu ay içinde hayata geçirileceğini açıkladı. 2013’ün ikinci çeyreğinden itibaren de Acer’ın tüm bireysel PC’lerine bu servis önceden yüklenmiş olarak sunulacak.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER