Teknoloji

Acer Aspire S3 Ultrabook Türkiye’de satışa sunuldu – Galeri

aspires3_01Acer’ın ultrabook segmentine mensup ilk ürünü olan Aspire S3 Ultrabook da Türkiye’de satışa çıktı. Yüksek performansı 13 mm’lik ultra ince kasada sunan ve kolay taşınabilen bu dizüstü bilgisayar 13.3 inç’lik büyüklükte geliyor.

1.6 GHz2lik Intel Core i5-2467 işlemciyle sunulan bu dizüstü bilgisayarda 4 GB DDR SDRAM ve 320 GB’lık sabit disk sürücüsü yer alıyor. Ayrıca 20 GB’lık katı hâl sürücü kapasitesi mevcut. Bu sayede Acer Aspire S3 2 saniyeden daha kısa bir sürede uyku modundan çıkabiliyor. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, web kamerası, parmak izi okuyucu, HDMI ve iki adet USB 2.0 portu da diğer özellikler arasında yer alıyor. Acer Aspire S3’ün Türkiye’deki son kullanıcı fiyatı 1143$ olarak belirlendi.

Acer Aspire S3 ile ilgili ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz. Ayrıca buradan da Acer Aspire S3 ile ilgili daha fazla teknik detaya ulaşabilirsiniz.

Galeri: Acer Aspire S3 Ultrabook
[scrollGallery id=739]

BASIN BÜLTENİ

Yeni Acer Aspire S3 Ultrabook Türkiye’de Satışa Çıktı!

Bir dizüstü bilgisayardan neler beklersiniz? Güç, hız, performans, tasarım, yeni nesil teknolojiler, mobil ihtiyaçlarınızın tümünü karşılaması, verimlilik, uzun pil ömrü, hafiflik, kullanım kolaylığı? Dünyanın en büyük ve en yenilikçi teknoloji şirketlerinden biri olan Acer, Yeni Aspire S3 serisiyle beklentilerinizin de üzerinde bir deneyim yaşatacak!

Ultrabook Nedir?
Intel tarafından sunulan olağanüstü hassas, şık ve ince cihazlardan oluşan yeni bir kategoridir.

Teknoloji artık beklentilerinizi ultra-hassas ve ultra-ince Ultrabook ile yakaladı. Beklediğiniz  akıllı beceriler, taşınabilirlik, güzel görünüm için artık güçten ödün vermeyeceksiniz.

Geleneksel dizüstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar ve akıllı telefonların her birinin kendine özel tasarım avantajları vardır: Dizüstü bilgisayarlar işlem gücü sağlar ve verimliliği arttırırlar; akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarların çalışmaya başlama ve internete erişimleri hızlıdır, küçüktürler, hafiftirler, taşınmaları ve kullanımları kolaydır. Mobil iletişimin popülerliği gittikçe artarken, kullanıcılar dizüstü bilgisayarlarından tüm bu avantaj ve kolaylıkları beklerler. Acer tüm bu ihtiyaçları karşılamak için ürettiği Ultrabook Aspire S3 serisini Türkiye’de satışa sunuyor.

Acer Aspire S3 Ultrabook size neler sunar?

Ultra-İnce: Hangi açıdan bakarsanız bakın, Aspire S Serisi çok ama çok incedir. En ince noktasında yalnızca 13 mm?dir ve devrimsel görüntü teknolojisi kenar kalınlığını üçte bire incelterek 13.3″ çerçeve oluştururken size hayattan bir kesit sunar.

Ultra-Hafif: Alüminyum/Mg-Al tasarımı, Aspire S Serisine şık bir görünüm ve duygu katarken, 1,4kg’dan az ağırlığıyla dizüstü bilgisayarı tüy gibi hafif hissettirir  ve LCD ekranını dış etkenlerden korur. Göz kamaştırıcı, hafif ve dayanıklı Aspire S Serisini yanınızda taşımak bir zevktir.

Acer Green Instant On: Acer Green Instant On, bilgisayarın açılıp kapanması sırasında harcanan zamanı ortadan kaldırır. Aspire S Serisini uyku moduna getirin ve 2 saniyeden daha kısa bir süre içinde tekrar hazır duruma geldiğini görün! Acer Green Instant On, dizüstü bilgisayarınızın sizin belirlediğiniz bir süre sonrasında “Derin Uyku” moduna girmesini sağlar. Bu modda pil 50 güne kadar dayanabilir ve üstelik geri döndüğünüzde Aspire S3 anında açılır!  Aspire S3, en son kullandığınız uygulamaları ve verileri flash belleğinde saklar, böylece bilgisayarı uyandırdığınızda her şeyi aynen bıraktığınız gibi bulursunuz.

Instant Connect: Uzun bağlantı sürelerine elveda deyin! Aspire S3 favori erişim noktalarınızı hatırlar anında yeniden bağlanır, böylece internete yalnızca 2,5 saniyede bağlanabilirsiniz. Yani Acer Instant Connect teknolojisine sahip olmayan dizüstü bilgisayarlara göre 4 kat daha hızlı. İster evde, ister işte, ister sevdiğiniz herhangi bir mekanda olun, internette gezinmeye, mesajlaşmaya ve online hayatınızın keyfini çıkarmaya göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürede başlayabilirsiniz.

Ultra-Akıllı Performans: Gittiğiniz her yerde, ihtiyacınız olan her şey yanınızda! Enerji tasarrufu sağlayan 2. nesil Intel Core işlemciler çoklu görevleri hızlandırması ve ihtiyacınız olduğunda size ekstra performans sunmasının yanında, gelişmiş multimedya keyfi için keskin ve zengin görseller sağlar. Opsiyonel Katı Hal Sürücüsü (SSD) sayesinde dosyalarınıza hızla erişebilir ve opsiyonel sabit disk sürücüsü ile çok büyük saklama kapasitesine sahip olabilirsiniz. Dahili lityum-polimer pili SSD ile tek şarjda 7 saate kadar ve sabit disk sürücülü versiyonuyla 6 saate kadar dayanabilir.

Yenilikçi Termal Tasarım: Aspire S3 saatler boyunca kullandığınızda bile rahatsızlık vermeyen yenilikçi bir termal tasarıma sahiptir. Yeni hava akımı tasarımı Ultrabook’u sürekli olarak serin tutmak için serin havayı klavyenin boşluklarından alır ve sıcak havayı cihazın arkasına, sizden uzağa yönlendirir.

Kaliteli ve Zengin Dolby Ses: İnce ve çarpıcı olan Aspire S3 Dolby Home Theater v4 ile profesyonelce ayarlanmış hoparlörler sinema kalitesinde sesler sunarken, HDMI bağlanabilirlik yüksek tanımlı büyük ekran eğlenceye giriş biletinizdir. Tüm Acer ürünlerinde önyüklü bulunan Acer clear.fi yazılımı ile, ev veya iş yerinizde kendi “bulut”unuzu (cloud) oluşturabilirsiniz. Tek bir tıkla müzikleriniz, fotoğraflarınız ve videolarınız sayesinde dünya kadar eğlenceye sahip olabilirsiniz. Ayrıca, arkadaşlarınızdan gelen güncellemeleri takip etmek ve kendi içeriklerinizi paylaşmak için clear.fi aracılığıyla sosyal ağlara bağlanabilir ve anında paylaşımda bulunabilirsiniz.

Kesintisiz Bağlantılar: İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde ve istediğiniz kişiyle görüntülü sohbetler yapın! Acer Crystal Eye 1.3 MP HD web kamerası ve Acer Video Conference Manager anında mesajlaşma yazılımı çok net bir şekilde görmenizi ve görülmenizi, duymanızı ve duyulmanızı garanti eder. Wi-Fi ile internete bağlanın, istediğiniz gibi gezinin ve hızlı, kısa mesafeli kablosuz aktarımlar için düşük enerji harcayan Bluetooth 4.0’ı kullanın.

İLGİLİ HABERLER