Teknoloji

Acer Aspire P3 ile iPad ve klavye dock’unun yerine göz dikti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yeni ürünlerini tanıtan Acer’ın en önemli silahlarından birisi de Aspire P3 ultrabook. Dokunma özellikli cihazlara olan yaklaşımını değiştiren şirket, Windows 8’i dokunmatik ekranlı ve döndürülebilir yeni cihazıyla sunuyor. Intel Core i3 ve i5 işlemci seçeneklerine sahip olan cihazda 11.6 inç’lik HD IPS LCD ekran bulunuyor. 1.9 cm kalınlığındaki Aspire P3’ün pil ömrüyse altı saati buluyor.

acer-aspire-p3-060513

Aspire P3 ilk bakışta normal bir dizüstü bilgisayar gibi gözükse de, ekran kısmı ileri çekildiği zaman cihaz tabletvari bir görünüme kavuşuyor. Bu pozisyonda P3 hem parmaklarla hem de özel kalemiyle kullanılabiliyor. Acer bu kalemi daha sonra ayrıca piyasaya sürecek olsa da cihaza kalemi saklamak için bir yuva yerleştirmeyi ihmal etmemiş. HDMI ve USB 3.0 girişi, kulaklık soketi ve Dolby Home Theater hoparlör barındıran Aspire P3’ün önünde 720p’lik HD bir web kamerası bulunuyor. Cihazın arka kamerasıysa 5 megapiksellik.

60 ve 120 GB’lık SSD seçeneklerine sahip olan Aspire P3 Acer’a göre birkaç saniye içinde çalışır hale geliyor. Şirket 1.38 kg ağırlığındaki Aspire P3’ü iPad’i klavyeyle kullanmayı tercih edenleri tavlayabilecek bir seçenek olarak değerlendiriyor. Yurt dışında 799.99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan cihaz Windows 8 işletim sistemine sahip.

İlgili >> SlashGear

İLGİLİ HABERLER