Fırsatlar

Acer Aspire 3 dizüstü bilgisayarda bugüne özel indirim fırsatı

Dizüstü bilgisayar satın almayı düşünen, ancak Intel’in yeni duyurduğu 10. nesil işlemcileri beklemek istemeyenler için Hepsiburada’da dikkate değer bir dizüstü bilgisayar fırsatı var. Acer Aspire 3 A315-55G modeli bugüne özel olarak yüzde 20 indirimle sunuluyor.

Acer Aspire A3 modelinin özelliklerine baktığımızda 8. nesil Intel Core i7-8565U işlemcinin bulunduğunu görüyoruz. 8 GB RAM, 512 GB SSD bellek de mevcut. Aynı zamanda Nvidia MX230 ayrık grafik işlemci birimi de bu dizüstü bilgisayarda yer alıyor. Bilgisayar FreeDOS olarak satılıyor, yani işletim sistemi olarak Windows yüklü gelmiyor. Bunun için ayrıca lisans satın alınmalı. Eğer isterseniz ücretsiz bir Linux dağıtımı da kurabilirsiniz.

Acer Aspire 3 A315-55G Intel Core I7 8565U 8GB 512GB SSD MX230 Freedos 15.6″ FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HEDEY.006
 %20 indirim  5.873,75 TL  4.699 TL

SATIN AL

15.6 inç Full HD ekranı olduğu için sayısal tuş takımı da mevcut. Bir adet USB 2.0, iki adet USB 3.1 portu da bulunuyor. Aynı zamanda HDMI portunun da yer aldığını görüyoruz. Ağırlığı 2 kilogramın altında olan bu ürünün pilinin tek bir şarjla 9 saate varan çalışma ömrü de sunulduğu belirtiliyor.

Ürünle ilgili olarak gelen yorumlar olumlu. Hepsiburada’da 5 üzerinden 5 puan almış gibi görünüyor. Gerçekten de, sunduğu özelliklerle hem işte hem de evde kullanım için uygun bir ürün niteliğini taşıyor. Ayrıca uzaktan eğitimin yapıldığı bu dönemde öğrenciler için de uygun bir ürün olabilir.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER