Teknoloji

AccuWeather VR uygulamasıyla hava olayları daha yakından görülebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

accuweather vrHava durumuna bakmak genellikle renksiz ve basit bir eylem olsa da, yakında Samsung Gear VR sanal gerçeklik başlığı sahipleri için bu daha eğlenceli bir hâle gelebilir. Accuweather VR uygulamasıyla hava durumu haberlerini daha sarmalayıcı biçimde sunmayı amaçlıyor.

Yenilikçi hava tahmini gösterimleri ve bazı hava olaylarının 360 derece videoları da uygulamanın içerikleri arasında yer alıyor.

Sanal gerçeklik üzerinden hava durumu kontrol etmek, kulağa çok da heyecan verici bir eylem gibi gelmiyor. Uygulamanın ekran görüntülerinde de ilk başta belli hava durumu tablolarının daha sarmalayıcı biçimde görüntülenebileceği izlenimi ediniliyor. Ancak olağan dışı hava olaylarının 360 derece videoları, uygulamanın heyecan verici yönünü oluşturacak gibi görünüyor. Bu sayede kullanıcılar bir kasırganın yarattığı etkiyi daha yakından görebilecek veya kar fırtınasının etkisini sanal da olsa hissedebilecek.

AccuWeather VR uygulamasına her hafta yeni videolar eklenecek

AccuWeather’dan yapılan açıklamada, uygulamaya her hafta yeni videoların ekleneceği ve kullanıcılara heyecan verici hava olayları hakkında eğitici bir perspektif sunulacağı belirtildi. Uygulama, Oculus Store’dan indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER