Manşetler

About.me iPhone uygulamasını çıkardı – Galeri

AOL’in satın aldığı kişisel profil sayfa servisi About.me de ilk mobil uygulamasını kazandı. iPhone’lar için tasarlanan bu ilk uygulama kullanıcıların About.me profillerini sadece masaüstünde değil mobil ortamda da oluşturmalarına ve insanlarla paylaşmalarına olanak sağlayacak.

About.me profilinde kendinizle ilgili tanımlayıcı ifadeler, bunun yanı sıra Facebook, Twitter, Foursquare gibi sosyal profillerin bağlantıları veya bloglar listelenebiliyor. Arkaplanın tamamını kapsayacak şekilde kendi fotoğrafınızı koyabilir ve bu şekilde profilinizin sizi daha fazla yansıtmasına olanak sağlayabilirsiniz. Mobil uygulama başlık ve tanımlayıcı bilgileri değiştirme, favori profillerde gezinme, yakındaki About.me profillerini görüntüleme ve diğer About.me profillerini bulma olanağı sağlıyor.

Konum servislerinin desteğiyle çalışan Yakındakiler özelliği çevrenizdeki About.me profillerini görmeyi sağlama açısından ilginç görünüyor. Ancak varlığınızın başkaları tarafından görünmesini istemiyorsanız, Ayarlar bölümüne girip bu “Auto-Locate” özelliğini kaldırabilirsiniz. Bu arada About.me profilinizi Facebook, Twitter veya E-posta üzerinden paylaşmanız da mümkün kılınmış.

Uygulamanın ekran görüntülerini aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Galeri: About.me iOS Uygulaması
[nggallery id=881]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER