Teknoloji

ABD’den iPhone 4S satın almayı düşünenler için SIM kilitsiz cihazların kontratsız fiyatları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

features_built_in_appsiPhone 4S satın almayı düşünüyorsanız, üstelik sizin veya bir tanıdığınızın ABD’ye gitme gibi bir planı varsa, o hâlde Apple’ın yeni akıllı telefonunun ABD’deki kontratsız satış fiyatları sizi ilgilendirecektir. Üstelik Apple bu cihazları SIM kilidi olmadan sattığından Türkiye’de kullanmak için sadece pasaport ile kayıt yaptırmak yeterli olacaktır.

Çift çekirdekli A5 işlemcili, 8 megapiksellik, 1080p kayıt yetenekli kameralı iPhone 4S’in 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık versiyonları bulunacak. 16 GB ve 32 GB’lık iPhone 4S’lerin fiyatları 649$ ve 749$ olarak belirlenmiş. 64 GB’lığın fiyatının da 850$ civarında olduğu belirtiliyor. iPhone 4S’in ABD’de 14 Ekimde piyasaya çıkacağını tekrar hatırlatalım. Bu arada iPhone 4S yerine iPhone 3GS veya iPhone 4 satın almayı düşünenler için de yeni imkânlar mevcut. 8 GB’lık iPhone 3GS’in kontratsız fiyatı 375$ olarak biçilmiş, 8 GB kapasiteli olarak piyasaya sürülecek iPhone 4’ün kontratsız fiyatı ise 549$ olacak. Bu cihazlar da 14 Ekimde piyasada olacak.

iPhone 4S’lerin hem GSM hem de CDMA desteğini aynı çatı altında buluşturduğunu belirtelim. Bu da, yanlışlıkla CDMA uyumlu iPhone 4 satın alıp Türkiye’de kullanamama tehlikesini ortadan kaldıracaktır. Yurtdışından iPhone satın almayla ilgili bilmeniz gerekenler için de bu sayfaya göz atmanızı tavsiye ederiz.

İlgili – SlashGear

İLGİLİ HABERLER