Manşetler

ABD’de SIM kilitsiz iPhone 4 satışı başlayabilir

Bu, her ne kadar ABD’yi ilgilendiren bir haber olsa da, ABD’den iPhone 4 almayı veya aldırmayı düşünenlerin de ilgisini çekecek bir haber. Apple’ın bu hafta içinde ABD’de SIM kilidi olmayan iPhone 4 satmaya başlayacağı iddia ediliyor. Chronic adlı bir kaynağın içeriden aktardığı bilgilere göre kilitsiz iPhone 4 ürünleri Apple mağazalarının yolunu tutmaya başladı. Dördüncü nesil Apple akıllı telefonunun hem siyah hem de beyaz versiyonlarını kilitsiz hâlde ABD’de bulmak mümkün olacak.

Chronic’in kaynaklarına göre dört farklı iPhone 4 ürünü SIM kilitsiz olarak satılacak: MC603 (16GB, Siyah), MC604 (16GB, Beyaz), MC605 (32GB, Siyah) and MC606 (32GB, Beyaz).

Apple aralarında Türkiye, İngiltere ve Kanada’nın da bulunduğu çeşitli ülkelerde SIM kilitsiz iPhone 4 satışı yapıyor. ABD’de ise şimdiye kadar SIM kilitsiz iPhone 4 satışı yoktu. Bu durum ABD’den satın alınıp Türkiye’ye getirilmiş cihazların kullanıma açılmasında büyük sorunlara neden oluyordu. Eğer iPhone 4 söylendiği şekilde ABD’de SIM kilidi olmadan satılmaya başlarsa, bu ülkeden Türkiye’ye girecek olan iPhone 4 sayısının daha da artacağını tahmin ediyoruz. ABD’de iki farklı türde iPhone 4 satıldığını ve SIM kart yuvası olmayan CDMA destekli iPhone 4’lerden uzak durmanız gerektiğini şimdiden hatırlatalım.

İlgili – Twitter (@Chronic)

İLGİLİ HABERLER