Eğlence

ABD’de çalışan Apple TV’lere yeni uygulamalar eklendi

Apple yurt dışındaki Apple TV’ler için bir güncelleme çıkardı. Bu güncellemeyle birlikte Vevo adlı müzik video uygulaması, ayrıca Disney Channel, Disney XD, Smithsonian Channel ve The Weather Channel gibi uygulamalar set üstü cihaza geldi.

90mmVevo uygulamasıyla birlikte bu servis dahilinde bulunan 75 bin HD müik klibi Apple TV kullanıcılarına suulmaya başladı. Uygulamanın sundukları arasında MTV gibi 24 saat müzik klibi yayını yapan Vevo TV de bulunuyor. Weather Channel uygulaması da Weather Channel’ın web TV programlarına erişme fırsatı sunuyor. Diğer uygulamaların da canlı TV yayınlarına erişim imkanı bulunuyor. Tabii ki, bu uygulamalar ABD’deki Apple TV kullanıcılarına açıldığı için, ABD dışında olanların bu içeriklere erişmesi pek de mümkün olmuyor.

Zaten bu haberi hazırlamadan önce Apple TV’yi kontrol ettiğimizde herhangi bir güncellemenin olmadığını gördük. Bu arada Türkiye’de kullanılan Apple TV’lere de geçtiğimiz haftalarda Qello ve Crunchyroll gibi iki yeni uygulama giriş yaptı. Qello konserlere erişim sağlarken Crunchyroll da barındırdığı anime filmlerle dikkat çekiyor.

İlgili >> Apple

İLGİLİ HABERLER